30. září 2008 • 18:09

Daniel Kolář míří do Plzně!

Autor: Aleš Roll
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Daniel Kolář míří do Plzně! Sparťanský záložník opouští Letnou a přestupuje na západ Čech. Jednání mezi oběma kluby vrcholila v pozdních večerních hodinách.



Miroslav Slepička naopak se Spartou smlouvu prodloužil.

Kolářův transfer byl dořešen v poslední chvíli, přestupovat se totiž mohlo jen do úterní půlnoci. Podle informací Sportu se Sparta s Plzní dohodla na částce osmi milionů korun.

Spekuluje se však též o částce mnohem vyšší - 25 milionů korun! „Jedná se o jeden z nejvýznamnějších transferů tohoto období,“ sdělil Sportu Ondřej Chovanec, hráčův manažer. Letenští by též měli pětadvaceti procenty participovat na případném dalším transferu dvaadvacetiletého záložníka, který se Plzni upsal do konce roku 2011.

Kolář se stal šestým (!) hráčem, který se v tomto roce přesunul z Letné do plzeňské Viktorie. V zimě přišel na západ Čech Milan Petržela, v létě pak do týmu trenéra Jaroslava Šilhavého zamířila čtveřice Pavel Horváth, David Limberský, Jan Rezek a brankář Tomáš Poštulka.

 

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud