8. října 2008 • 10:37

Zlín si počká na trenéra Levého

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stále ve stadiu jednání se zatím pohybuje příchod trenéra Stanislava Levého do Zlína. Klub je připraven počkat s jeho angažováním až do konce října až mu vyprší smlouva v jeho předchozím působišti Viktorii Plzeň.



Mužstvo nadále vede po odvolání Josefa Mazury jako dočasný kouč Ladislav Minář.

"Právníci i vlastník zlínského klubu Zdeněk Červenka jednají o případném dřívějším uvolnění, zatím se ale mnoho neudálo. I když se situace může změnit každým dnem," řekl ČTK předseda představenstva zlínského klubu Ladislav Valášek.

Zlín porazil v minulém ligovém kole právě Viktorii Plzeň 2:0 a odpoutal se ze dna tabulky. V úterý postoupil po vítězství nad vedoucím týmem druhé ligy Jihlavou i v Českém poháru. "Tyto dva výsledky týmu psychicky nesmírně pomohly. Proto si můžeme dovolit na trenéra Levého čekat," dodal Valášek.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud