9. října 2008 • 20:00

Limberský si proti Spartě nezahraje

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský obránce David Limberský dostal za vyloučení v sobotním utkání se Zlínem jednozápasový trest od disciplinární komise.



Přijde tak o domácí prvoligový duel 10. kola se Spartou, v němž se oba celky utkají s novými trenéry po reprezentační přestávce v neděli 19. října.

Kvůli čtyřem žlutým kartám vynechají nejbližší kolo také teplický Martin Klein, Tomáš Poláček z Mladé Boleslavi, Tomáš Polách z Brna, ostravský Václav Svěrkoš a Vít Turtenwald z Bohemians Praha.

Ve druhé lize obdržel dvouzápasový zákaz startu Petr Kunášek z Bohemians 1905 za vyloučení, naopak mostecký Bedřich Štumpf dostal za červenou kartu po druhé žluté jen podmínku. Dalších šest hráčů si jednou nezahraje za žluté karty.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud