1. listopadu 2008 • 16:25

Levý už je trenérem Zlína

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Novým trenérem fotbalistů Zlína se stal podle očekávání Stanislav Levý, který dnes s klubem podepsal smlouvu do konce června příštího roku.



Vedení Tescomy o tom dnes informovalo na klubovém webu. Levý povede mužstvo poprvé v nedělním utkání na hřišti Bohemians Praha.

Levý se předposlednímu celku prvoligové tabulky upsal v Praze a odpoledne už v tréninkovém centru Sparty na Strahově vedl trénink.

"Na práci ve Zlíně se samozřejmě těším, zvláště po tom půlročním trenérském půstu a poté, když jsem odmítl některé jiné nabídky z Česka i ze zahraničí," uvedl na klubových stránkách Levý.

"Je ale logické, že práce ve Zlíně nebude vůbec snadná. Zvláště jarní část bude pro sestupem ohroženou skupinu mužstev velmi nebezpečná. Musíme se poctivě a profesionálně připravit po všech stránkách," dodal bývalý reprezentant.

Zlín kouče oslovil začátkem října, na podpis kontraktu se však muselo počkat až na dnešek, protože 31. října vypršela Levému smlouva s Plzní, kde skončil v dubnu. Pokud by totiž podepsal dříve, přišel by o zbytek výplaty z předchozího působiště.

Levý se nakonec dohodl se Zlínem, přestože se v médiích spekulovalo o zájmu Brna, které ve středu odvolalo Petra Uličného.

"V toku času posledních dní obě strany prokázaly svoji charakterovou pevnost, protože přes nelichotivé postavení našeho klubu v ligové tabulce ani jedna strana nepodlehla mediálním a jiným spekulacím o lukrativnějších nabídkách z některých jiných klubů," uvedl předseda představenstva Ladislav Valášek.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud