Richard Šíma
18. prosince 2008 • 14:55

Besta se do Brna zřejmě nevrátí

TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Aleš Besta v Brně na jaře zřejmě pokračovat nebude. Přestože se ho nový trenér Miroslav Beránek pokouší přesvědčit, aby se do týmu vrátil, hráč mu podle informací Sportu pravděpodobně sdělí, že tak neučiní.



„Jednáme spolu a řekli jsme si, že si příští týden zase zavoláme,“ pravil Miroslav Beránek, nový brněnský trenér. K tomu, jaký dojem z prvního telefonického rozhovoru s Bestou má, se nechtěl vyjádřit.

„Domluvili jsme se, že si vzájemně dopřejeme čas a než padne definitivní rozhodnutí, nebudeme do médií nic říkat,“ dodal Beránek a potvrdil, že o Bestu stojí.

Rvavý a důrazný útočník v Brně dohrál na konci září. Na tréninku se ostře nepohodl s trenérem Petrem Uličným, a ten jej následně vyřadil z týmu.

Besta odmítl nabídku k návratu, ta byla totiž podmíněna jeho omluvou, což se blonďatému hráči nelíbilo.

Teď má možnost do Brna se znovu vrátit. Ale už několikrát dal jasně najevo, že to neudělá. Dříve řekl, že jen v trenérovi problém není a otázka jeho návratu do brněnského kádru nesouvisí s tím, kdo mužstvo zrovna koučuje.

Podle informací Sportu je skoro jisté, že hráčovo rozhodnutí se nezmění.

Více čtěte v pátečním vydání deníku Sport »

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud