7. ledna 2009 • 02:00

Besta na dlažbě

Autor: Blesk, šil
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl to být ostrý střet o sto tisíc korun, tříměsíční gáži útočníka Aleše Besty. Včera o ni hráč usiloval na schůzce se sportovním ředitelem brněnského klubu Radkem Bělákem. Výsledek? Brno mu peníze nevyplatí…



Besta po konfliktu s trenérem Uličným od začátku října trucuje a trénuje individuálně. „O peníze teď ale vůbec nejde. Podstatné je, aby se Aleš do konce ledna upíchl někde v zahraničí. Zatím to moc nevypadá,“ posteskl si Bělák.

Bestovi v létě končí smlouva a pokud nepřestoupí nyní, Brno utře nos. Besta svou situaci nevidí tragicky: „Nepřipouštím si, že bych neměl přestoupit. Má o mě zájem prvoligový klub ve Švýcarsku a jeden tým z druhé bundesligy.“ Kdo mu kontrakt domlouvá? „Nemám manažera. Volal mi to jeden pán, určitě se brzy zase ozve,“ věří Besta.

V Brně raději ani nespekulují, kolik by za Bestův přestup mohli dostat. „To jsou jednoduché počty. Od Medlánek deset tisíc, od Manchesteru City sto milionů. Dokud se ale někdo neozve, je Bestova cena nula korun,“ tvrdí Bělák.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud