6. ledna 2009 • 20:47

Do boje o Bílka jde i Bochum!

Autor: hp, šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj o libereckého záložníka Jiřího Bílka se přiostřuje! Vedle druholigového Kaiserslauternu chce fotbalistu také prvoligová Bochum. Podle informací Sportu předložila Liberci lepší nabídku než Kaiserslautern.



Ten za defenzivního záložníka nabízí 600 až 700 tisíc euro, tedy zhruba 15 milionů korun.

Liberecký hráč tak musí řešit otázku, zda zamířit do týmu, který se pohybuje na špici druhé bundesligy a má ambici v příští sezoně postoupit do první, nebo do klubu, jenž sice již první soutěž hraje, ale po podzimní části je předposlední a na jaře bude bojovat o záchranu. Liberecké vedení podle informací Sportu nechá rozhodnutí na samotném hráči a ten mírně preferuje Kaiserslautern.

Již včera odpoledne Jiří Bílek opustil přípravu Liberce v Jizerských horách a zamířil na zdravotní testy do Kaiserslauternu. Pětadvacetiletý fotbalista má v Liberci podepsanou smlouvu ještě do léta příštího roku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud