9. ledna 2009 • 16:10

Dostálek by mohl posílit Zlín

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý reprezentant Richard Dostálek se zařadil mezi možné posily posledního týmu prvoligové tabulky Tescomy Zlín pro jarní záchranářské boje.



Čtyřiatřicetiletý záložník dnes absolvoval v novém působišti první trénink a v sobotu by se měl objevit v sestavě Zlína v jednom ze dvou zápasů Tipsport ligy v Brně.

"Richarda ani zkoušet nemusíme, jeho přednosti a kvality jsou nám velmi dobře známy. Pro naši středovou řadou by byl vítanou posilou. Spíš nám jde o to, abychom zjistili, jak je na tom po zdravotní stránce," uvedl na internetových stránkách zlínského klubu trenér Ladislav Minář.

Dostálek odehrál v české nejvyšší soutěži 284 utkání a vstřelil 56 gólů, reprezentační dres oblékl pětkrát. První ligu začal hrát před patnácti lety v Brně, odkud v roce 1998 zamířil na pět let do pražské Slavie.

Jeho další štaci byla ruská Kazaň, po návratu hrál ve Slovácku, v německém Aue a Siegenu. Naposledy působil v divizní Líšni, kde má platnou smlouvu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud