18. února 2009 • 15:07

Kisel ve Spartě skončil

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Fotbalová Sparta se zbavila dalšího hráče. K dnešnímu dni rozvázala kontrakt se slovenským záložníkem Karolem Kiselem, který si již několik týdnů hledá nové angažmá.



K rozhodnutí dospěly obě strany. „Nehrál by za áčko ani béčko,“ uvedl na středeční tiskové konferenci trenér Sparty Jozef Chovanec.

„Proto jsme s Karolem Kiselem rozvázali smlouvu. Přejeme mu hodně úspěchů v jeho dalším angažmá,“ řekl personální ředitel klubu Jakub Otava.

Slovenský záložník byl v lednu blízko přestupu do tureckého Besiktase Istanbul, ale na poslední chvíli transfer padl. O hráče projevili zájem také Bohemians 1905 a Teplice.

„Jenomže Karol preferuje zahraničí. Byl by rád, kdyby mu vyšel přestup do FC Sydney, který koučuje Vítězslav Lavička,“ sdělil Sportu důvěryhodný zdroj.

Chovanec již po skončení podzimní části české nejvyšší soutěže avizoval, že několik fotbalistů letenský kádr v zimě opustí.

"Na jednu stranu jsem rád, že jsme se domluvili na rozvázání smlouvy a jsem volným hráčem. Nechci být tam, kde o mě není zájem a kde bych zacláněl," řekl ČTK Kisel.

"Ale největším zklamáním pro mě je, že mi nikdo do očí neřekl, jak to se mnou ve Spartě bude. Třeba hlavní trenér mohl přijít a do očí mi říct, že se mnou nepočítá. Nic takového se nestalo," dodal Kisel.

Na pomyslném seznamu „drahých a nepotřebných“ se objevili třeba Voříšek, Grigar, Došek, Pečnik a Kučera. Zatímco tihle fotbalisté si ale už svůj nový klub našli, Kisel v hledání pokračuje.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud