6. dubna 2009 • 23:00

S dělbuchem na Spartu? Šlo by to!

Autor: Blesk, Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroly fanoušků na stadionu Sparty běží stále podle starých zvyků. Žádné razantní změny se po incidentu, který se odehrál v minulém domácím utkání s Brnem, před včerejším zápasem s Libercem (1:1) nekonaly.



Sparta si má odpykat trest za to, že v posledním domácím utkání kdosi z kotle hodil k hrací ploše dělobuch, který zranil dvanáctiletého podavače míčů. Tři utkání musí odehrát bez fanoušků na tribunách za oběma brankami.

Proti Liberci si odkroutila první třetinu trestu. Jenže ten, kdo by chtěl na Spartu pronést nějakou pyrotechniku nebo další předměty, které nesouvisí s fotbalem, by zřejmě neměl velký problém. Dokonce by to šlo docela snadno.

Cesty byly minimálně dvě. S troškou šikovnosti normálním vchodem. Třeba fanoušek, který měl našlapané kapsy čímsi, řekl pořadateli, který ho prohledával, že tam má mobil. A přitom tam mohl mít cokoliv jiného...

Druhou možností bylo přes ochozy z postranní ulice. Touto cestou se údajně dostal dělobuch i minule. A tentokrát by to šlo zase. Stačilo se domluvit s kolegou, který byl již na stadionu. Třeba dvojice mladíků toho využila v opačném gardu k tomu, aby z ochozu hodila permanentku.

Nikdo z pořadatelů takovou cestu vůbec nehlídal. A kam zmizeli fandové, když neměli otevřený svůj kotel? Zatímco hostující dostali speciální sektor vlevo od hlavní tribuny, skalní příznivci Sparty se posunuli o pár sektorů vedle, než bývá umístěn kotel.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud