3. května 2009 • 19:41

Mohl to dostat divák, smál se Ordoš

Autor: Jiří Šidliák
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když už se olomoucký útočník Michal Ordoš trefí, většinou to stojí za to. Také v sobotu proti Teplicím zatížil konto soupeře dvěma brankami a zařídil domácím tři body. Ti tak vykročili do Poháru UEFA.



„Chtěli jsme potvrdit vítězství z Liberce a to se nám podařilo. Nebudeme ale naše pohárové ambice vykřikovat na veřejnost, ale v klidu útočit zezadu,“ radoval se po zápase úspěšný střelec.

Přiznal, že první gól byl spíše z kategorie šťastných, ten druhý už ovšem stál opravdu za to.

Ordoš sestřelil Teplice >>>

„Když jsem trefil ten první, tak jsem věřil, že dám i ten druhý. Skočilo a říkal jsem si, že buď trefím bránu, nebo někoho na tribuně,“ usmíval se Ordoš.

Jeho rána byla opravdu výstavní. Brankář Grigar neměl nejmenší šanci a jen bezmocně sledoval jak míč z Ordošovy kopačky míří do jeho šibenice.

„Určitě to byl můj nejhezčí gól v kariéře,“ uznal sám olomoucký forvard.

Teplice sice v samotném závěru zápasu stihly korigovat, na vyrovnání už ale čas neměly. „Náš gól bohužel už přišel pozdě,“ uvedl hostující kouč Plíšek.

Sigma se tak čtyři kola před koncem vyhoupla na pohárové příčky, i trenér Psotka si je ale vědom, že rozhodnuto ještě zdaleka není: „Budeme na tom sice psychicky líp, ale jsou před námi ještě další čtyři kola.“

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud