23. května 2009 • 20:28

Nezasloužili jsme si prohrát, smutnil Vachoušek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně zklamaný byl po dnešním zápase 29. ligového kola se Slavií teplický špílmachr Štěpán Vachoušek. Prohra 0:1 jeho tým definitivně vyřadila z bojů o špičku tabulky.



"Měli jsme dost šancí, abychom gól dali, jenže to se nepodařilo. Myslím, že jsme měli kopat penaltu, byla evidentní," řekl ČTK po zápase devětadvacetiletý fotbalista. Podle něj byl únik Heska a následné zatažení za dres ze strany Hoška klíčové. "Stálo nás to minimálně bod. Prohrát jsme si nezasloužili, hráli jsme dobrý fotbal, ale nechceme se na nic vymlouvat," dodal.

Velká ligová matematika >>>

Mistr uspěl i po oslavách >>>

Prohra se Slavií ale Teplice tolik mrzet nemusí, protože ve středu je čeká zápas opravdu klíčový. Finále Poháru ČMFS se Slováckem je pro ně poslední šancí, jak se dostat do Evropské ligy. Teplice by byly favoritem - kdyby neměly kvůli zdravotním potížím rozklíženou zálohu.

"Někteří hráči mají dál zdravotní problémy. Dneska nemohl od začátku Mahmutovič, celý zápas nemohl ani Vachoušek, další hráči, kteří nebyli stoprocentně fit," uvedl teplický kouč Jiří Plíšek. V minulém kole v Brně zašla situace tak daleko, že musel zálohu poskládat z jednoho záložníka, jednoho přeškoleného defenzivního hráče a dvou obránců.

"V Brně jsem nehrál, protože jsem byl nemocný a ani teď jsem moc netrénoval. Ale na to, že jsem pět šest dnů vůbec nebyl na hřišti, jsem se cítil přes hodinu dobře," řekl Vachoušek. "Každá prohra mrzí. A doma, o špičku a ještě proti bývalému týmu, to fakt naštve," dodala někdejší nejdražší posila v dějinách Slavie.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud