28. května 2009 • 13:01

Wilfried: Druhé místo udržíme

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista pražské Sparty Bony Wilfried, pocházející z Pobřeží Slonoviny, věří, že Sparta vyhraje v Mladé Boleslavi. Řekl to při online rozhovoru se čtenáři deniksport.cz.



Často byl dotazován na důvod, proč přes svoji šikovnost nestřílí více gólů. Podle fotbalisty za to částečně může to, že je v Česku první sezonu, částečně kvůli zraněním a částečně i kvůli smůle. Nepochybuje však o tom, že se situace zlepší.

» VŠECHNY OTÁZKY a ODPOVĚDI ZDE

Nemohl se logicky vyhnout na dotazy k nadcházejícímu finále sezony, tedy utkání v Mladé Boleslavi, případně Liberce v Edenu. Věří, že jeho tým dokáže zvítězit a nebude se muset na Liberec, potažmo Slavii, ohlížet. V kabině prý o Slovanu nemluví a soustředí se jen sami na sebe.

Dále byl tázán na klasické fotbalové otázky, tedy jaký je jeho oblíbený klub a hráč. Na to odpověděl, že jeho vysněným klubem je španělský Real Madrid a nejraději by hrál s Brazilcem Ronaldem, jenž je podle něj nejlepším útočníkem na světě.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud