29. května 2009 • 12:37

Chovanec: Hlavně pozor na Papadopulose!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Sparty se na půdě Mladé Boleslavi výsledkově nedaří, přesto by měla v sobotu vyhrát, aby se nemusela spoléhat na zaváhání Liberce. „Neviděl bych to tak zle, statistika nás strašit nemusí,“ zůstává v klidu trenér Jozef Chovanec.



„V minulosti se nám v některých utkáních v Boleslavi skutečně moc nevedlo, já jsem tam zažil zápas, v němž jsme vyloženě propadli, ovšem pamatuji i utkání, která jsme zvládli,“ vzpomíná Chovanec.

Sobota každopádně slibuje útočný fotbal.

Vyhrát musí Sparta i Mladá Boleslav, oběma půjde o poháry. Letenští chtějí do druhého předkola Ligy mistrů, Středočeši by rádi okusili novou Evropskou ligu.

„Boleslav se prezentovala útočným fotbalem po celou sezonu, v posledním zápase to jistě nebude měnit,“ je přesvědčen Chovanec.

Největšími zbraněmi Středočechů je podle Chovance střelecká forma talentovaného Chramosty a útočné schopnosti Papadopulose.

„Právě na něj si musíme dávat obzvlášť velký pozor,“ odvětil.

Spartě však budou chybět zranění Juraj Kucka a Jiří Kladrubský. „Jednoznačně se jedná o citelný zásah do sestavy, oba patřili celé jaro mezi stabilní hráče základní sestavy, byli pilíři našeho mužstva,“ lituje jejich absence Chovanec.

K nim se navíc může přidat útočník Bony Wilfried, který ve včerejším online rozhovoru prozradil, že ho stále trápí kotník. Už dlouho mimo hru je Luboš Hušek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud