10. července 2009 • 12:58

Potvrzeno: Slavii posílí Krajčík i Ragued

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Slovenský fotbalista Matej Krajčík a tuniský reprezentant Hocine Ragued se definitivně stali posilami Slavie Praha. Defenzivní záložník Ragued podepsal se Slavií smlouvu na čtyři roky, Krajčík na rok s následnou roční opcí.



Oba přišli jako volní hráči, Ragued z belgického Monsu, Krajčík z italské Regginy. Dvojice dnes byla oficiálně představena na tiskové konferenci klubu.

Matej Krajčík a Hocine Ragued
Matej Krajčík a Hocine Ragued


Počet posil mistrovského celku tak vzrostl již na osm. Již dříve Slavia získala Benjamina Vomáčku, Vitalije Trubilu, Stanislava Vlčka, Risto Naumova, Ondřeje Čelůstku a Adama Hlouška.

Matej Krajčík Matej KrajčíkFoto Michal Beránek SPORT


"Z řady nabídek, které jsem měl, jsem si vybral Slavii. Je to velmi dobrý tým, který bude bojovat o Ligu mistrů. Můj krajan Belaid mi vyprávěl o tom, že na novém stadionu je vždy výborná atmosféra a to se vždy hraje dobře. Je to další krok kupředu v mé kariéře," řekl Ragued.

Krajčík vracející se do Slavie po půlroce se chce zaměřit především na dobrý vstup do sezony.

Hocimin Ragued Hocimin RaguedFoto Blesk

"Důležité budou moje výkony. Moc se těším, cítím se tady bez přehánění jako doma. Sice jsem si dal malou odmlku, ale těším se na celý realizační tým a věřím, že se povede jako před dvěma lety postoupit do Ligy mistrů," zdůraznil Krajčík, který bude nosit opět dres s číslem 19, zatímco Ragued si vybral šestku.

"Po odchodu Tavarese jsme na této pozici nebyli úplně spokojeni s hráči, kteří tam nastupovali. Trapp není tak zcela defenzivní záložník, Hocine tím typem vyloženě je, dokáže prostory pokrýt. Má zkušenosti z belgické ligy, viděl jsem jej i proti Nigérii v psychicky náročném reprezentačním utkání. Informací jsme měli dost, první kontakt mi dal Belaid a jsem rád, že se rozhodl pro nás, přestože měl i jiné možnosti," řekl kouč Karel Jarolím.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud