20. července 2009 • 12:49

Bohemians Praha definitivně míří na Strahov

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians Praha budou hrát domácí zápasy definitivně na pražském Strahově. Střížkovský klub se nedohodl na prodloužení smlouvy s Viktorií Žižkov, na jejímž stadionu působil v uplynulé sezoně.



ČTK to potvrdil sportovní ředitel klubu Josef Jícha.

Loňský ligový nováček si na žižkovský stadion rychle zvykl, pod televizní věží uhrál 29 z celkových 34 získaných bodů. Střížkovští ale nepovažují přesun na Strahov za velký problém. "Zvykli jsme si na stadion na Žižkově, tak si zvykneme i na Strahov. Pro nás je to furt stejné, pořád v podstatě hrajeme venku," uvedl Jícha.

Bohemians by se na Strahov stěhovali, i kdyby dál působili na Žižkově. Viktoria totiž nemá vyhřívaný trávník a podle červnové dohody z ligového shromáždění musejí kluby odehrát poslední dvě podzimní kola a první čtyři jarní utkání na vyhřívané ploše.

"Aspoň si na Strahov rychleji zvykneme," podotkl Jícha. Neobává se ani úbytku fanoušků, jimž se na "nepopulární" Strahov obvykle příliš nechce. "Zajistíme jim dopravu," dodal.

Bohemians na Strahově poprvé nastoupí v neděli proti Olomouci, už v minulé sezoně se zde však představili proti Příbrami.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud