25. července 2009 • 23:21

Gecov věří, že se Liberec oklepe

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberecký záložník Marcel Gecov věří, že dnešní remíza 1:1 s Kladnem v úvodním kole fotbalové ligy Severočechy před čtvrtečním vstupem do Evropské ligy ve Vadúzu nepoznamená. Slovan podle něj nehrál špatně, jen selhal v koncovce.



"Musíme na to zapomenout, zítra už je ta remíza za námi. Nepředvedli jsme nikterak hrozný fotbal. Když to stvrdíme góly, myslím, že to bude ve čtvrtek v pořádku," řekl novinářům po zápase Gecov.

Mladý záložník si připsal druhý ligový zásah a vůbec první v libereckém dresu. Po hodině hry si naběhl na zadní tyč na Dočkalův centr a střelou pod břevno nedal hostujícímu Pavlíkovi šanci. "Už v první půli jsem tam měl podobnou situaci po rohu, ale nedosáhl jsem na to. Trenér mi pak v šatně připomněl, že tam mám na ty situace chodit," podotkl Gecov.

Ztráta dvou bodů hned v úvodu ligy ho mrzela. "Hráli jsme doma, chtěli jsme tři body. Byl to první zápas, takže je jasné, že rozehranost není taková jako v pátém šestém kole. Ale šance jsme měli. Kdybychom dali gól, nikdo by nic neřešil a teď bychom měli tři body," uvedl Gecov.

Přiznal, že kladenský obranný blok dělal Slovanu potíže. "Zatáhli se před vápno. Jsou tvrdí, houževnatí, těžko se prosazovalo. Pomohlo by, kdybychom dali hned ze začátku gól. Kladno by to otevřelo a my bychom mohli chodit do brejků. Takhle to bylo těžké," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud