9. srpna 2009 • 21:40

Důležité vítězství, říká Jarolím

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Notná dávka uspokojení po první podzimní výhře vyzařovala po výsledku 3:1 s Bohemians Praha z domácího kouče Karla Jarolíma. "Pro nás to bylo po hororovém zápase s Tiraspolem důležité vítězství. Chtěli jsme hrát aktivně a myslím, že se to dařilo," řekl domácí trenér po souboji.



"Vytvářeli jsme si solidní situace, někdy chybělo více klidu, přesto jsme vedli 2:0 a navíc nedali penaltu. V závěru prvního poločasu jsme ale byli chvíli pasivní a zahrávali si," zhodnotil první poločas.

Po přestávce poslal svůj celek s cílem mít zápas pod kontrolou. "Nechtěli jsme si situaci zkomplikovat. Přesto se hostům podařilo snížit a určitě jsme poté klidní nebyli. Naštěstí nás uklidnila třetí branka, měli jsme i další situace. Každopádně první výhra v lize je důležité, hlavně po tom, co jsme prožili v týdnu," pokračoval Jarolím.

Radost měl z výkony střelce Šenkeříka. "Věřil jsem, že jeho důraz by mohl platit na pomalejší obránce soupeře. Splnil to co jsem od něj očekával s nadstavbou tří branek a určitě si řekl o místo základní sestavě," dodal slávistický kouč.

Trenér Bohemians Praha Žák neměl radost Trenér Bohemians Praha Žák neměl radostFoto Michal Beránek Sport


Jeho protějšek Robert Žák již tak spokojen nebyl. "Nebudu brečet nad výkonem rozhodčích, všichni viděli jak píská," začal Žák. "Za stavu 2:0 jsme snížili po pěkné kombinaci, ale šance jsme měli již předtím. Mrzí mě, že jsme nevyrovnali, ale i tak si myslím, že jsme pro Slavii byli dost nepříjemným soupeřem," pokračoval Žák.

Změny v sestavě prý byly vynuceny především problémy se zraněními. "Chtěli jsme Slavii zaskočit aktivní hrou a myslím, že se nám to povedlo," dodal trenér Bohemians Praha.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud