20. ledna 2010 • 13:23

Příprava: Slavia rozstřílela Bohemians Praha

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie Praha porazili v prvním přípravném utkání po kondičním soustředění v Krkonoších Bohemians Praha vysoko 4:1. Na umělé trávě v Edenu k tomu přispěl gólem ve svém prvním startu v červenobílém dresu i útočník Stanislav Tecl, který přišel na hostování z Jihlavy.



Skóroval i makedonský ofenzivní hráč Mirko Ivanovski, který je ve Slavii na testech.

S kádrem Slavie se připravuje i záložník Dinama Minsk Sergej Kislijak, který do zápasu ale nezasáhl. Druhý poločas odehrál ve výrazně prostřídané sestavě i Milan Kopic, který přichází na hostování z Heerenvenu, a do statistiky se zapsal vlastním gólem.

"Šanci dostali všichni hráči, abychom tu zátěž v tomto období rozložili. Po horách jsme dnes byli teprve potřetí na hřišti. Byly tam dobré fáze, ale i slabší," řekl slávistický trenér Karel Jarolím.

Stále se prý nevzdal služeb Rudolfa Skácela, který po podzimním působení se statutem amatéra upřednostňuje zahraniční angažmá.

"Pořád si myslím, že je to hráč, který je nám schopen pomoci. Je zkušený, umí se prosadit ve finální fázi. Proto se dá říci, že má stále dveře otevřené," dodal Jarolím.

Slavia Praha - Bohemians Praha 4:1 (2:0)
Branky: 3. vlastní Turtenwald, 17. Tecl, 52. Ivanovski, 71. Naumov - 55. vlastní Kopic. Rozhodčí: R. Hrubeš.

Slavia: I. poločas: Vaniak - Krajčík, Vomáčka, Čelůstka, Hubáček - Grajciar, Trapp, Koreš, Hloušek - Vlček, Tecl. II. poločas: Hanuš - Krajčík, Hošek, Kopic, Hubáček - Kysela, Janda, Trapp (71. Duranski), Trubila - Naumov, Ivanovski. Bohemians Praha: Belaň - Macháček, Lencevič (55. Demeter), Horáček, Modeste - Turtenwald - Flachbart (52. Fenyk), Dobeš, Grznár - Kincl (55. Ibe), Pospíšil (68. Wakui).

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud