24. dubna 2011 • 17:55

Dembélé byl za rozhovor vyřazen z kádru

Autor: Tomáš Bělonožník
Vstoupit do diskuse
25
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ - Zatímco Karolu Kiselovi kritika poměrů ve fotbalové Slavii prošla, malijský záložník Bassirou Dembélé tolik štěstí neměl. Za rozhovor pro Nedělní Sport, ve kterém si stěžuje na to, že nemá peníze na jídlo a na špatnou komunikaci s koučem, ho trenér Petrouš okamžitě vyřadil z kádru. Redakci iSport.cz informaci potvrdil hráčův agent Lorenc Hysi.



"Dvě hodiny před tréninkem mu zavolali a řekli, že je do úterý vyřazen z týmu. V úterý proběhne schůzka představenstva, kde se rozhodne, co bude dál," popsal nedělní události Hysi.

Co konkrétně Slavii rozčílilo, hráč ani jeho agent zatím neví. "Bassirou jenom žádal o pomoc, poprosil trenéra, aby s ním mluvil. Nechápu, proč by za to měl být trestán," diví se Hysi.



"Trenér Petrouš mě nechá sedět na lavičce a já nevím proč," vadilo v rozhovoru Dembélému. "Nic neřekne, takže nevím, co dělám špatně, co dělám dobře, co mám dělat. Prostě úplně nulová komunikace. Dnešní Petrouš a ten, kterého jsem poznal, to jsou dvě zcela odlišné osobnosti. Na začátku byl skvělý, ale teď...On se mnou vůbec nemluví, to mě deptá," svěřil se dvacetiletý fotbalista Nedělnímu Sportu.

Nedostatek vzájemného kontaktu ostatně potvrdil i agent Hysi. "Petrouš nebyl ani dost chlap, aby to Dembélému řekl sám. Zavolal nám to pan Držmíšek (sportovní ředitel - pozn.red.)."

Na úterní schůzku, kde se bude rozhodovat o hráčově budoucnosti, je pozván i Hysi a svého klienta je připraven bránit. "Věřím tomu, že jsme nic neudělali, neporušili jsme žádnou klauzuli ve smlouvě. Ostatně, každý si může udělat obrázek sám."

Vyjádření klubu se získat nepodařilo. "Nic zatím nevím, s trenérem Petroušem se uvidím zítra," řekl iSport.cz slávistický tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

Bassirou Dembélé už čtvrt roku nedostal ve Slavii zaplaceno
Bassirou Dembélé už čtvrt roku nedostal ve Slavii zaplaceno

Vstoupit do diskuse
25

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud