2. května 2011 • 10:08

Příbram už trenéra nehledá, zůstane Kopač

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Příbrami povedou ve zbývající části ligové sezony František Kopač s Davidem Vavruškou. Vedení klubu se rozhodlo, že na závěrečná čtyři kola už nebude hledat náhradu za Romana Nádvorníka, který byl odvolán před týdnem.



Klub to oznámil na svém webu. Trenérská dvojice vedla mužstvo už v sobotním utkání s Jabloncem, v němž Středočeši prohráli 1:2.

Příbramské vedení původně Nádvorníkův vyhazov chtělo řešit příchodem nového kouče, nakonec ale vsadilo na trenéry, kteří už v klubu působili na jiných postech.

Zkušený Kopač jako Nádvorníkův asistent, Vavruška je šéftrenérem mládeže. S nimi budou jako asistenti u týmu působit dosavadní kondiční trenér Jiří Ryba a trenér divizní rezervy Václav Černý.

Středočeský klub je stále v akutním ohrožení sestupem do druhé ligy. Po šesti porážkách v řadě má pouze dvoubodový náskok na předposlední místo, na kterém je nyní Brno.

Ve zbytku soutěže se Příbram utká postupně venku s Ústím nad Labem a Slavií, doma s Brnem a ligu zakončí v Ostravě.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud