4. května 2011 • 23:18

Demonstrace! Fanoušci Slavie obsadí hřiště

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už dost slibům! Fanoušci fotbalové Slavie chtějí radikální řešení. Před čtvrtečním pohárovém utkání s Olomoucí se chystají vlétnout na hřiště a zabránit zápasu, dokud vedení klubu (či nejlépe pravý majitel) nepředstoupí před fanoušky a nepodá konečně pořádné vysvětlení. "Budeme tam stát klidně i za cenu kontumace," řekl iSportu nespokojený DDS, jeden z organizátorů akce.



Část fanoušků se už jednou k demonstraci nadechovala. Chtěla ji uspořádat před domem Antonína France, který v posledních týdnech vystupuje jako skutečný majitel klubu.

Fanoušci Slavie při pochodu na derby se Spartou.Foto Michal Beránek SPORT
Z chystané akce ale nakonec sešlo. "Chtěli jsme dát vedení čas," vysvětlovali příznivci červenobílých barev.

Jenže čas utíkal a Slavia dosud nepředstavila ani nového majitele, ani investora. Dokonce ve středu neuspořádala slibovanou tiskovou konferenci. Místo toho přišlo jen prohlášení společnosti Natland, ve kterém stálo: "Pořád jednáme."

Fanoušci si proto řekli dost! A ještě ve středu večer se určitá sdružení domluvila na demonstraci při pohárovém utkání se Sigmou Olomouc. "Budeme okupovat hřiště," prozradil iSportu fanoušek známý jako DDS.

Co si pod těmito slovy představit? "Před zápasem vlezeme na hřiště a budeme tam stát, dokud mezi nás nepřijde někdo z vedení, aby nám vysvětlil ten bordel. I za cenu kontumace, nebo nejakých bojů s policií," uvedl bez servítek.

Do akce se zapojí také Tribuna Sever vedená jejím vůdcem Strašákem.

"Situace už došla dost daleko na to, abysme hledali kterákoliv mírumilovná řešení současné situace. Ve čtvrtek bude fotbal na posledním místě," stojí ve společném prohlášení, které nese název "Vymítání ďábla ze Slavie".

Celé prohlášení fanoušků Slavie

Dámy a pánové pozor, situace už došla dost daleko na to, abysme hledali kterákoliv mírumilovná řešení současné situace. Zítra (ve čtvrtek) nás čeká pohárové utkání se Sigmou Olomouc, kdy však fotbal je až úplně na posledním místě. Vedení nám stále maže med kolem huby, snaží se nás opít rozhlíkem, Slavii ovládají pouze penězchtíví mafiáni a zm*di, proti nimž už nepomůže nic jiného než lynč.

Vedení a tito šmejdi ovládající náš klub mají poslední čas do začátku zítřejšího zápasu, aby vydali jasné stanovisko, co s klubem bude dál, kdo ho vlastní, kdo ho koupí a přestali s námi hrát  jejich hru a tahat nás za nos. Jestli se tak nestane, slávisté, kamarádi, nenechme si už kálet na hlavu, keců bylo dost, pojďme jednat!

Sraz fandů červenobílých před EdenemFoto Michal Beránek (Sport)
Pokud výše zmíněné informace a jasné stanovisko neobdržíme do 18:15, vyzýváme všechny slávisty, aby se v 18:25, tedy 5 minut před začátkem utkání přesunuli demonstrativně do středového kruhu, kde budeme čekat na vysvětlení od majitelů Slavie, případně ředitele Platila.Čekat budeme do té doby, dokud někdo nepřijde za námi a situaci nám nevysvětlí!

Pokud se tak nestane - slávisté, Eden má pro tyto papaláše pouze dva východy - garáže směrem k tréninkovým hřištím a V.I.P. recepci vedle McDonaldu. Všichni víme, kteří lidé jsou za tuto situaci zodpovědní (Franc, Doležal, Rosen, Jarolím, Kroužecký atd.) a zítra (ve čtvrtek) již nebudeme váhat ani minutu si je najít, připadně si pro ně dojít!

Tyto osoby mohou v budoucnu čekat naši návštěvu kdykoliv a trestu neukninou, to slibujeme. Pane Doležal, pracoviště svazu na Strahově není tak veliké, pane Rosene, každý ví, kde se nachází vaše honosné sídlo, stejně tak rodinný barák pana France. A ani vy, pane Kroužecký, se před námi v Klánovicích neschováte. Tyto mafiánské hry hrajete s námi a s mnoha dalšími, ovládáte naše rodinné stříbro a my říkáme DOST! Mírumilovně jsme čekali dost dlouho, nyní už není na co, jde o náš klub, jde o Slavii, o její budoucnost, nenechme si ujít poslední šance tuto situaci řešit.

Vyzýváme tímto všechny slávisty a to úplně všechny bez ohledu na to, jestli drží bojkot, jestli chodí pravidelně, zda-li jezdí zdaleka nebo bydlí u Edenu, jestli jste radikální nebo ne, přijďte všichni vyjádřit svůj nesouhlas s tím, jak nakládají s naším klubem! A opakujeme, milé vedení, máte čas, poslední čas, do začátku zítřejšího zápasu tuto akci zvrátit. Ať žije Slavia, naše Slavia!

Fanoušci Slavie při pochodu na derby se Spartou.
Fanoušci Slavie při pochodu na derby se Spartou.

Vstoupit do diskuse
7

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud