23. srpna 2010 • 21:27

Prohra s Teplicemi. Ale výkon dobrý, říká Jarolím

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pondělní dohrávce šestého kola fotbalové ligy nestačila Slavia na Teplice. Ačkoliv se kuriozní vlastní brankou Vidličky dostala brzy do vedení, domácí dokázali vývoj utkání otočit. Přesto trenér Karel Jarolím po zápase uvedl, že jeho tým podal dobrý výkon



"Ale špatně jsme nakládali se šancemi. Soupeři jsme dali šanci vlastní nedůsledností v klíčových momentech na obou stranách, ale jinak jsme podali dobrý výkon," řekl po zápase kouč. Za zlomovou označil pasáž okolo 60. minuty, kdy se rychle střídaly šance na obou stranách. "Ty naše neproměněné rozhodly," dodal.

Prohra zkazila Jarolímovi dnešní čtyřiapadesáté narozeniny a zároveň i dobrý vstup do sezony, který Slavii vynesl až do čela tabulky. Stačily dvě prohry a sjela do průměru.

"Škoda těch dvou proher. Pořád se ale srovnáváme s čele, máme dva body v tabulce pravdy," řekl Jarolím. Brankářskou změnu vysvětlil nespecifikovanými zdravotními problémy, které před zápasem Vaniaka postihly.


Úplně opačnou tendenci mají výsledky Teplic. Pomohly jim paradoxně odchody opor Vachouška s Kleinem, jejichž náhradníci září a tým si od té doby připsal dvě výhry. "Jestli je teď mužstvo silnější, to se ukáže až za dlouhou dobu. Vachoušek i Klein jsou velké osobnosti, pořád nám trochu chybí," řekl kouč Jiří Plíšek.

Brzy je podle něj i na hodnocení teplického výsledkového vzestupu, dnešní zápas však chválil. "Viděli jsme výborné utkání, mělo všechno, co by od něj divák očekával. Při gólu jsme měli trochu smůly, pak jsme ale ustáli některé situace se štěstím. Přesto byla naše výhra zasloužená," hodnotil Plíšek.

Karel Jarolím jen přihlíží prohře s Teplicemi
Karel Jarolím jen přihlíží prohře s Teplicemi

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud