15. září 2010 • 14:21

Piták se vrací do Hradce, svého mateřského klubu

Autor: čtk, ab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Karel Piták posílí Hradec Králové. Do mateřského klubu přichází třicetiletý záložník z Jablonce na hostování do konce ročníku 2010/11 a už dnes odpoledne se zapojí do tréninku s novými spoluhráči. ČTK to potvrdil sportovní manažer Východočechů Ladislav Škorpil.



Piták se v Jablonci dlouho neohřál. Na severočeskou Střelnici dorazil po návratu z několikaletého působení v Salcburku teprve počátkem léta, ale do jablonecké základní sestavy se trvale ještě prosadit nedokázal. Přesto nastoupil již do sedmi ligových utkání a vstřelil jeden gól.

Podle Škorpila by mohl Piták přinést do týmu prvoligového nováčka oživení. "Především v ofenzivní části, kde dokáže být (Piták) hodně platný. Do klubu kanonýrů mu ale zbývá 49 branek, tak nevím, zda to stačí ještě nastřílet," žertoval Škorpil na adresu fotbalisty, který "votroky" opustil před devíti lety, kdy přestoupil do Slavie Praha.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud