14. listopadu 2010 • 17:12

Příbram proti Teplicím nakonec vydřela remízu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Příbrami zachránili v utkání 16. kola první ligy s Teplicemi pět minut před koncem remízu 1:1 a počtvrté za sebou neprohráli. Hosté vedli po gólu Mareše, ovšem Videgla v závěru srovnal a postaral se o teprve třetí gól svého týmu z posledních osmi duelů proti Severočechům.



Domácí řešili problém s několika zraněnými či potrestanými hráči, mezi nimiž byl i autor posledních tří příbramských gólů a nejlepší střelec týmu Klesa. Do sestavy se tak dostal i teprve osmnáctiletý Pilík, pro kterého to byl vůbec první ligový start v kariéře.


Příbrami se doma proti Teplicím tradičně nedaří, poslední tři souboje prohrála shodně 0:3. Na druhou stranu však vyhrála podzimní duel z úvodu sezony v Teplicích 2:1, a tak si na soupeře věřila. Aktivní úvod však přinesl domácím jen dvě nepříliš nebezpečné rány z dálky.

Naopak Teplice předvedly skvělou produktivitu. V 17. minutě se uvolnil Vondrášek, stříleným centrem našel Mareše a ten tvrdou střelou pod břevno otevřel skóre. Prosadil se hned z první vážnější akce hostů a potvrdil, že se mu proti Příbrami velmi daří, když se trefil počtvrté z posledních tří zápasů proti tomuto soupeři.

Příbram se sice snažila aktivním výkonem o vyrovnání, ovšem chyběla jí finální přihrávka. Když už se Matěj Štochl dostal do šance, vysoko přestřelil. Na druhé straně pak Mareš táhlou střelou protáhl brankáře Hrušku, ale mířil těsně mimo.

Nakonec se však domácí přeci jen srovnání dočkali. Po dlouhém autovém vhazování v 85. minutě chybně vyběhl hostující brankář Grigar, domácí Videgla se uvolnil a prostřelil hradbu těl na brankové čáře.

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1 (0:1)
Branky: 85. Videgla - 17. Mareš.
Rozhodčí: L. Kovařík - Mencl, T. Kovařík.
ŽK: Macek, Videgla, Pleško - Matula, Ljevakovič, Smejkal.
Diváci: 2628.

Příbram:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Borek (57. Jurdík), Macek (69. Videgla), Tarczal, Pilík - Huňa (83. Šlapák), M. Štochl.

Teplice: Grigar - Matula, Smejkal, Hošek, Rosa - Ljevakovič, Siva - Vondrášek (63. Zoubele), Kalivoda (87. Došek), Mareš - Mahmutovič (68. Melunovič).

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud