23. listopadu 2010 • 09:27

Belaid: Hádka s Petroušem! Hrozí mu vyhazov?

Autor: Aleš Roll
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tijani Belaid má problém! Slávistickému záložníkovi hrozí pokuta, možná i vyhazov z klubu. Důvod? Prý neunesl střídání během domácího zápasu s Ostravou (předminulý pátek 1:1) a svou nespokojenost dal najevo kouči Michalu Petroušovi.



Tijani BelaidFoto Michal Beránek
Vše se událo při domácím zápase s Baníkem v 16. kole. V 69. minutě šel třiadvacetiletý Tunisan z placu, místo něj šel do hry Lukáš Jarolím. Belaid však údajně situaci neustál. Mezi ním a hlavním koučem Petroušem prý došlo k drobné slovní rozmíšce.

Slavia nechce incident konkretizovat. „Řekněme, že jde o disciplinární prohřešek, který budeme řešit. Ovšem dokud nebude věc projednána s ním, nebudu to blíže specifikovat. Nechceme to do médií pustit dříve, než to projednáme s hráčem,“ sdělil včera večer Sportu Miroslav Platil, generální ředitel klubu.

Belaid nemá s disciplínou problémy poprvé. V tomto směru s ním bojoval i předchozí kouč Slavie Karel Jarolím. Na podzim 2007 po utkání Ligy mistrů s Arsenalem (prohra Slavie 0:7) byl hráč dokonce přeřazen do rezervního mužstva. Nyní mu může hrozit třeba i vyhazov. „Takhle bych to zatím nehodnotil,“ namítl ovšem Platil. „Je pravděpodobné, že tam bude pro hráče pokuta, co z toho bude dál, uvidíme,“ dodal.



Platil se včera na schůzce s koučem Petroušem zabýval také personálními změnami v A-týmu. Výsledky jejich jednání však prozatím zůstaly za dveřmi Edenu. „Konkrétní jména hráčů se v tuto chvíli nedají prezentovat, potřebuje to širší rozbor. Zatím si nějakým způsobem tříbíme názory, zadáváme si určitá kritéria, podle kterých se budeme rozhodovat,“ vysvětlil Platil.

Jasno by chtěl mít přibližně do deseti dnů. Seznam hráčů, kteří by měli Slavii opustit, dá k projednání představenstvu klubu, které bude mít definitivní slovo. V ohrožení jsou Hubáček, Trapp, Vomáčka, Jaroslav Černý, Jarolím, Ragued, ale také právě Belaid. Klub by rád zpeněžil mladíky Milana Černého, Čelůstku a Jandu.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud