3. června 2011 • 09:58

České Budějovice posílí brazilský mistr světa

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Českých Budějovic posílil někdejší mistr světa hráčů do 17 let Brazilec Sandro. Jihočeský klub na svém webu oznámil, že s pětadvacetiletým hráčem podepsal roční smlouvu s opcí.



Sandro, celým jménem Sandro Jose Ferreira da Silva, byl od konce sezony 2009/10 bez angažmá, v minulém týdnu ale zaujal v Českých Budějovicích na testech.

"Měli jsme na něj výborné reference, mohl by pro nás být kvalitní posilou," uvedl klubový vyhledávač talentů František Cipro.

Sandro předtím dva roky působil v rakouském celku Austria Korutany, za který v 48 zápasech v nejvyšší soutěži nastřílel osm gólů. Před odchodem do Evropy působil ve Vitórii Bahia a Vasku da Gama.

V roce 2003 patřil ke strůjcům triumfu na MS sedmnáctek ve Finsku, později odehrál i čtyři zápasy za reprezentační dvacítku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud