24. června 2011 • 12:33

Sparta láká na hostování slovenského gólmana

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta Praha láká na hostování slovenského gólmana Luboše Kamenára, který naposledy působil v tureckém Sivassporu. Nadějný gólman se dvěma odchytanými zápasy ve slovenské reprezentaci by mohl přijít na Letnou na roční hostování s opcí na případný přestup.



"O brankáře máme zájem, ale ještě jsme se definitivně nedomluvili. Pokud k tomu dojde, přijde na roční hostování," řekl ČTK sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Kamenár, který před týdnem oslavil 24. narozeniny, se před dvěma roky vydal na první zahraniční angažmá do FC Nantes. Od počátku roku hostoval v tureckém Sivassporu, ale smlouva ho pojí na další tři roky ještě k francouzskému klubu.

Ve Spartě by rád nastartoval slibně rozjetou kariéru a mohl by se případně stát nástupcem zkušených gólmanů Jaromíra Blažka či Daniela Zítky. Na letenské soupisce je ale mezi brankáři velká konkurence, protože v kádru je stále také Milan Švenger, který odchytal čtvrteční přípravný duel s Mnichovem 1860.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud