28. června 2011 • 12:06

Střelec Markovič "zběhl" do konkurenční Dukly

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nováček fotbalové ligy Dukla Praha získal vytouženou posilu do útoku. Stal se jí Miroslav Markovič z konkurenční Viktorie Žižkov, které pomohl k postupu mezi elitu 17 vstřelenými brankami.



Jednadvacetiletý srbský forvard podepsal s Duklou tříletou smlouvu. ČTK to dnes řekl hráčův zástupce Zdeněk Nehoda z agentury Nehoda Sport.

"Moc se na Gambrinus ligu těším a věřím, že se mně bude v novém působišti dařit i střelecky," uvedl Markovič, který však na Julisce nevytvoří úderný tandem s Danim Chigouem.



Kamerunský forvard se v minulé sezoně s Markovičem dlouho přetahoval o korunu pro krále druholigových střelců, nakonec nasbíral o dva přesné zásahy víc, ale pak neprodloužil smlouvu.

"Doufám, že se Miro (Markovič) prosadí i v nejvyšší soutěži," dodal Nehoda. Markovič má s nejvyšší soutěží zatím jen minimální zkušenosti. V sezoně 2008/09 nasbíral pět startů v Baníku Ostrava, pak hostoval v druholigových týmech Čáslavi, Vlašimi a naposledy právě na Žižkově.

Markovič je druhou letní posilou Dukly, před ním přišel na hostování ze Sparty obránce Ondřej Švejdík.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud