21. července 2011 • 04:00

Jarošík se už ve Spartě dohodl na smlouvě!

Autor: kah, mip
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchod Jiřího Jarošíka do Sparty je o krok blíž. Obě strany už se dohodly na podmínkách smlouvy. Jenže zároveň je jeho angažmá na Letné stejně daleko jako předtím, protože se bývalý obránce Zaragozy nedokáže rozhodnout a stále čeká na nabídku z ciziny.



V průběhu středy se objevily informace, že Jiří Jarošík jde do Sparty, což by definitivně zavdalo příčinu k odchodu Tomáše Řepky.

„Ještě je to předčasné,“ reagoval zkušený stoper na otázku, zda už došel se Spartou k definitivní dohodě. Nicméně sám dodal, že je blíž k tomu, aby jeho kariéra pokračovala na Letné. „Přiznávám, že o tom začínám víc přemýšlet,“ řekl.

Přesto se může opakovat situace z ledna 2010, kdy už začal se Spartou dokonce trénovat, ale pak přišla s návrhem smlouvy španělská Zaragoza a bývalý reprezentant dal přednost Primera Division.

I teď Jarošík stále preferuje cizinu. „Platí varianta, že bych raději šel do zahraničí,“ říká upřímně, ačkoliv se s vedením Sparty už dohodl na podmínkách smlouvy.

Jiří Jarošík ve Spartě válel v roce 2002
Jiří Jarošík ve Spartě válel v roce 2002


Letenští mu podle zdrojů Sportu nabídli tříletý kontrakt a nabídku pozdější práce v klubu po skončení aktivní kariéry. Někdejší hráč CSKA Moskva, Chelsea či Celtiku se však stále nedokáže rozhodnout...

Jarošík už ve Spartě působil, debut si odbyl v sezoně 1996/1997, po následujících dvou letech v Liberci se vrátil a vydržel až do roku 2003, než odešel do CSKA Moskva. S letenským klubem získal celkem čtyři mistrovské tituly.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud