12. dubna 2012 • 14:56

Kapesníčky nechci, nejsem Matějovský, řekl Breznaník

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT | Téměř dvě a půl hodiny odpovídal v online rozhovoru na otázky čtenářů iSport.cz liberecký záložník Michal Breznaník. Opora severočeského klubu se nevyhýbala ani ostřejším dotazům, tenhle chat vážně stojí za to!



Breznaník zvládl odpovědět přes stovku dotazů, na dalších několik stovek se nedostalo. K chatu přilákal spousty fotbalových fanoušků.

Všechny otázky, které fanoušci posílali, viděl a sám se rozhodoval, které zodpoví. Vznikl z toho velice zajímavý, otevřený online rozhovor.

Breznaník odpovídal upřímně, na rovinu, nebál se žádných dotazů. Ani těch nepříjemných. "S tím jsem do toho šel, je to celkem sranda," podotkl šutér Liberce během chatování se čtenáři.

"Musím tě poopravit, neděláš rozhovor s Matějovským, ale s Breznaníkem!,"reagoval šestadvacetiletý záložník hned na druhý dotaz, zda by nepotřeboval zaslat sadu kapesníčků.

Breznaník vyvolal rozruch výroky po prohraném utkání se Spartou (1:3). Slovenský hráč ostře reagoval na útoky Letenských fotbalistů, kteří mu vyčítali jeho přílišnou tvrdost. "Je to zákeřný hráč," prohlásil kapitán Sparty Marek Matějovský.

„Přijdou mi jako uplakané děti. Přeci nemůžou po utkání vykládat, že jeden má modřinky a druhý škrábance. Tak to chodí v každém prestižním souboji na světě,“ odrážel útoky střelec Liberce.

Stejně tvrdě se hájil i u online rozhovoru se čtenáři iSport.cz. "Když bych ti vyrazil dva zuby, podal by jsi také stížnost?" odpověděl na výtku, že Liberec podává podněty k disciplinární komisi kvůli úderu loktem Kweukeho do Šurala.

Vyjádřil se i k obvinění, že loktem trefil do rozkroku Marka Matějovského. "Přijde ti normální, že Fleišman má zdrátovanou dáseň a Kweuke nedostal žlutou kartu?" brání se Breznaník.

CELÝ OTEVŘENÝ ONLINE ROZHOVOR S MICHALEM BREZNANÍKEM ČTĚTE ZDE

Michal Breznaník

patník, 10. dubna 2014
Kapesníky pro Matjovského? On brečel to teda nevím.. Jediný kdo brečí jste vy a Vácha, prostě teplý kluci od Ještědu :-)))
Sám jsi buzna!
Lubos, 12. dubna 2012
Michale, je videt, ze jste srab... porad tady mluvite o Fleišim. Nikdo to nebere, karta mela byt, faul to mel byt. Vy tvrdite, ze Sparta, Sparta, Sparta...bla bla bla... Ale chtelo by to zamyslet se i nad sebou, jak jste to zvladl (resp. zvladli). Ony zakroky treba na Vaclika taky nebyly uplne fer - jen z toho nema vyrazene zuby nebo jine zraneni - nastesti. Liberec mi byl sympaticky, ale vykon me zklamal a chovani po zapase me zklamalo taky... charakter panove, charakter.
Já nebrečím a když si myslíš, že Štajner brečí, tak to napiš Štajnerovi. A jen tak mimochodem, Štajnyho dobře znám a není typ člověka, který by brečel...
Luděk Pojkar, 12. dubna 2012
Breznaníku, přestaň si hrát na tvrďáka, rozhodně nejsi někdo, z koho by se měla člověku rozklepat kolena. Na to, že ještě pár měsíců zpět nikdo nevěděl, že vůbec existuješ, sis začal dost vyskakovat, tak uber. Stává se z tebe slušná primadona, nehledě na to, že být tvým spoluhráčem, asi bych tě nesnášel za to tvoje sólování a klapky na očích, hlavně dát gól, ale já já, viď, ty ublíženej. O Matějovském si už delší čas myslím svoje, ale že jsi podobný trotl, o tom teď už nepochybuji. Začalo ti pršet do nosu, paňáco
Já se jen bráním, nikoho bez příčiny neurážím.
Vlada, 12. dubna 2012
Pořád se tu oháníš vyraženýma zubama. Nemyslíš, že scházelo hodně málo a po tvém hrubém zajetí do Vaclíka jsi mu ukopl hlavu.
Asi jsi byl na jiném zápase. S Vaclíkem jsem měl jeden hlavičkový souboj.
....., 12. dubna 2012
Jak to čtu, tak je tu hodně nepříjemných otázek. Kdyb yjsi to věděl, jak nškteří buduo rýpat, přišel bys?
Přišel bych i tak, však já to čekal. A proto i dávám takové odpovědi.
Oliver, 12. dubna 2012
Proč chodíš na on-line chat, když jsi tak podrážděnej? Začínám chápat, proč se na hřišti chováš jak se chováš.. Smutný a takovej fotbalista jak víno!!! Strašně jsem se divil Slovanu, že Tě tak lacino pustil.. bohužel začínám chápat. Zkus brát věci s nadhledem a přestaň se chovat jak malej kluk, pak se do tý Machačkaly dostaneš.. Nemyslím to zle.
Když mi tu někdo napíše, že jsem čůrák a hovno a podobný nadávky, proč bych mu měl odepisovat v klidu? Takový člověk pro mě znamená to samé. Já tu nikomu nenadávám, pouze se bráním.
Jirka, 12. dubna 2012
Zdravím, můžu se zeptat proč na otázku odpovídáte protiotázkou?
Tak odpovídám tehdy, když je otázka úplně blbá.
Berney , 12. dubna 2012
Dobrý den, chci se zeptat, z jakého důvodu jste vyměnil kopačky ... z Adidasu na Nike Mercurial Vapor ..? :) Díky
Mám s Nike smlouvu.
xkecy, 12. dubna 2012
Umíte odpovídat na otázky konkrétně a neobracet se na jiné případy. Zde se Vás jasně ptají, proč šaháte do rozkroku protihráči (konkrétní záznam na youtube v souboji s Matějovským). Neptáme se na Kweukeho apod., ptáme se Vás na Váš souboj.
A už jsi mi odpověděl, na co jsem se ptal já tebe?
caucaucau, 12. dubna 2012
Ahoj Brézo, myslíš si taky že Miloš Bosančič je teď nejlepší hráč Slovanu?
Myslím si, že je patří mezi nejlepší hráče Liberce.
spekulant, 12. dubna 2012
Ahoj Michale. Měl by ses trochu mírnit ve špičkování s Matějovským a ostatními hráči Sparty. Někde jsem zaslechl, že až Sparta v létě prodá Krejčího, tak tě bude kupovat jako náhradu na jeho flek ;)
Já nemám nic proti hráčům Sparty, jen jsem se vyjádřil k výrokům Matějovskému. Mám právo se bránit, ne?
Michal, 12. dubna 2012
Setkal jste se někdy s Ladislavem Škorpilem? Pokud ne nemrzí Vás to? je to člověk, který se fotbalem podle mne baví. Když byl v Liberci, tak před třemi lety o jedné brance, kterou Libere inkasoval a proletěla brankáři mezi nahama prohlásil. "Byla to taková pofidérní střela, kdyby měl brankář lepší sexuální vybavení, tak ten míč musel mít". Baví se někdy hráči o tomto výroku? Vás by to neurazilo, kdyby to řekl o Vás?
Nebavím se o tom, slyším to poprvé a přijde mi to vtipné.
Martin, 12. dubna 2012
Já si nemůžu pomoct, ale proč na každou otázku, která se týká vaší ublíženosti a vašich faulů odpovíš ve smyslu, to my ne, to oni (Sparta). Že by na tý ubulenosti něco bylo? :) Jinak hodně zdraví, titul vám nepřeju...
Opět se ptám, našel jsi někde nějaký rozhovor, ve kterém bych si stěžoval, že mě někdo při zápase kopal?
Adam S, 12. dubna 2012
Ahoj Michale. Jako velký fanda Slovanu stále věřím v titul, doufám že ho uděláte, budu vám držet palce až do posledního kola:) Ale chtěl bych se zeptat na něco jiného, v jednom rozhovoru jsi kdysi prohlásil že by jsi rád šel hrát fotbal do Ruska, popřípadě Machačkaly, myslel si to vážně, nebo jsi to jen tak nadhodil? Protože téměř při každém zápase Slovanu v TV to komentátoři stále připomínají :) P.S. Na ty sparťnaský uplakánky se vykašli ;)
Myslel jsem to vážně. Chtěl bych jít do Ruska, protože si myslím, že je to kvalitní liga. Však tam hraje Eto'o :-)
Tomáš, 12. dubna 2012
bavíme se s Papouškem nebo člověkem když furt opakuješ Kweuke a zdrátované zuby ?
Když se mě na to každý ptá, tak jen odpovídám...
Míša Procházka, 12. dubna 2012
Dobrý den chtel bych se zeptat koho povazujete za nejlepsi hrace planety :)
Cristiana Ronalda.
patník, 12. dubna 2012
Neuvažuje Liberec o změně loga? Dát tam brečícího Váchu s Breznaníkem? :-)))))
Pošli fotku, dáme tam tvou. :-)
fans2, 12. dubna 2012
Nato jak jste hráli pěkný a sebevědomí fotbal před zápase se Spartou tak teď jen brečíte, drsnější souboje byli na obou stranách 2/3 by se jich v Angli nepískali a k takovím důležitým zápasum to patří, rada pro zbytek sezony nebrečte a hrajte :)
Však já si nestěžuji na tvrdost zápasu, jen jsem řekl, že to bylo derby a vyhrocený zápas, který jsme bohužel prohráli. To je všechno. P.S. Reagoval jsem na Matějovského.
xkecy, 12. dubna 2012
Umíte uznat, že v zápase se Spartou jste byli hroším týmem a zaslouženě prohráli? Nebo hledáte chyby jen v rozhodčích, špatném počasí, špatné trávě apod.? Naučte se nést porážku. Ps. nelámejte nohy talentovaným fotbalistům, budeme je potřebovat.
Po zápase jsem na hřišti hráčům Sparty pogratuloval k vítězství, takže si myslím, že to uznat umím.
makrela, 12. dubna 2012
Jaký je Jaroslav Šilhavý trenér? Ječí někdy o přestávce nebo během zápasu že se chvěje stadion nebo je spíše klidný?
Trenér Šilhavý je kliďas, ale když se nám nedaří, dokáže zvýšit hlas. A i když je kliďas, v kabině má velký respekt.
Alžběta Kollariková , 12. dubna 2012
Čauves Břézo, co ci myslíš o zápase se Spartou ?
Byl to dobrý zápas, myslím si, že se diváci bavili, jen škoda, že jsme ho prohráli.
Geralt, 12. dubna 2012
Zdravím borče. Chci se zeptat odkud se bere ta tvá ubrečenost zákeřnost a alibismus. I když to v tobě asi probudil ten slovan... Rozhovor se štajnym v ČT po zápase je toho jasným důkazem. P.S. Neházej to na Matějovského, už je to trapný ;)
Jak už to mám říci, že já jsem po zápase nebrečel, jen reagoval na pozápasové výroky Matějovského a Vaclíka? P.S. Neházej to na Štajnyho, už je to trapný :-)
Pavel, 12. dubna 2012
Proč jste upozorňoval že to je rozhovor s Breznaníkem a ne Matějovským? Vy si ty kapesníčky zasloužíte,brečíte ze všech nejvíc.
To jsi snad pochopil, ne? :-)
David, 12. dubna 2012
Za pár kol čeká Liberec souboj s Budějovicemi, očekáváš s Tomášem Řepkou stejně vypjaté souboje jako teď s Matějovským, ač nejde o zápas o první místo?
Možná budu hrát kvůli Kweukemu v obraně a s Tomášem Řepkou se ne hřišti moc nepotkám. A mimochodem, tvrdý způsob hry Tomáše Řepky se mi zamlouvá.
Easy. Rocker, 12. dubna 2012
Jsem fanoušek Liberce! Jsi můj nejoblíbenější hráč! Komu fandíš v F1? Letos titul!
F1 absolutně vůbec nesleduji.
pilsen, 12. dubna 2012
Ahoj jake je tvoje nejoblibenejsi jidlo a piti? a jake mas auto? Diky za odpoved at se dari:)
Hovězí steak a ananasový džus. Minicooper
Roman, 12. dubna 2012
Date aspon gol do konca sezony ??
Hádám, že dám.
johny, 12. dubna 2012
Ahoj Michale, jaký je tvůj nejoblíbenější klub a hráč ? A Jak vidíš šance na titul v TOP 5 Evropských ligách? Anglie, Itálie, Španělsko, Německo, Francie - všude to je hodně vyrovnané, tak jako v České lize, komu to přeješ a kdo podle tebe tituly získá ?
Fandím Manchesteru United, tak doufám, že v Anglii on.
Marek, 12. dubna 2012
Ahoj , v lize podáváte super výkony , zajímalo by mě jak po zápasech trávíte volný čas a jak regenerujete? Ještě b y mě zajímalo , jak moc velkej je rozdíl v přípravě před zápasem na Spartu a např. na Žižkov :
Příprava je úplně stejná, každý zápas je těžký a po zápase regeneruje každý, jak sám uzná za vhodné.
Jarek, 12. dubna 2012
Ahoj Michale, a víš to ,že Samuel Slovák byl hráčem Slovanu Liberec?A docela se mu dařilo.
Vím, a dařilo se mu i ve Slovanu Bratislava.
Honza, 12. dubna 2012
Ahoj, jaký je tvůj názor na český fotbal, na úroveň Gambrinus ligy? Například ve srovnáni s první slovenskou.. A nemáte obavy z momentálně dotírající Plzně? Já osobně si myslím, že o titulu se bude rozhodovat až v posledním zápase právě mezi těmito dvěma týmy.. Jinak tady v Liberci vás už pomalu vidíme v dalším ročníku Ligy mistrů:). Ať se i nadále daří;)
Myslím, že o Plzni se až tak nepíše, ale hraje výborný fotbal a ještě si myslím, že bude míchat kartami.
Rudolf, 12. dubna 2012
Jak komunikují rozhodčí? Po příchodu slečny Damkové se zlepšila komunikace nebo je stejná?
Rozhodčí neřeším.
David Sokolov, 12. dubna 2012
Ahoj celej život mám Liberec jako tým, kterýmu fandím nejvíc v celý gambrinus lize, samo první se Sokolovskej Baníček. Ale to je jedno sleduji prostě libereckej fotbal pořád a doufám že vyhrajete titul, kterej vám hodně přeju :) A chci se zeptat jakej je jako člověk David Bičík? Je to můj vzor :)
David je výborný chlap a výborný brankář.
PidaO, 12. dubna 2012
zdravim.koukas na hokej?jak myslis ze dopadne MS v hokeji?
Ano a samozřejmě vyhrají Slováci.
Breznanikjebuzna, 12. dubna 2012
Provádíte nějaká speciální cvičení, například mlácení hlavou do zdi, aby jste pak mohl do novin vykládat takový nesmysly?
Když jsem si přečetl tvůj dotaz, mám chuť praštit hlavou o stěnu :-)
David, 12. dubna 2012
Kdo je podle tebe v současnosti nejplatnější hráč Ligy?
V kterém mužstvu myslíš? Celou ligu je těžké hodnotit...
Blackie, 12. dubna 2012
Ahoj Michale, pozdravuj ode mne prosim Jirku, at se brzo uzdravi a vrati k fotbalu! Jsem ted take nemocny a tak vam mohu drzet pesti pouze z postele a nemohu vas podporit na stadionu coz me mrzi. Ale verim ze i tak ten boj do konce ligy nevzdate. Hrajete hezkej fotbal, ktery dokaze zahrat u srdce. Abych se take na neco zeptal, jak na tebe pusobi Jarda Silhavy jako trener, co si ti na stylu jeho prace nejvice libi. Diky a preji hodne stesti!
Jirkovi pozdrav vyřídím, ty se brzy uzdrav. A co s emi na práci trenéra nejvíce líbí? Je super trenér.
Rado.., 12. dubna 2012
Proč jsi na ty kapesníčky,odpověděl zrovna Markem Matějovským?..Loket při hlavičkovém souboji není snad něco neobvyklého..A ještě,jaký máš prosím názor na Tomáše Řepku..Pokud si proti němu hrál,což asi ano:)..
Myslím, že Řepka, když ve Spartě hrál, byl pro ní velkým přínosem, na hřišti měl velký respekt.
Lojza, 12. dubna 2012
Máš nějaký oblíbený zahraniční klub?
Manchester United
plzenfans, 12. dubna 2012
moc si me zklamal svim chovanim,po utkani se spartou hodne jsi u mě klesl!!!!!!!!!
To mě opravdu mrzí :-)
Karek, 12. dubna 2012
Dobrý den, mohl byste řít jardovi šilhavýmu aby vás nestvěl na post levýho obránce tam jste poloviční :) jinak zdaj a snad se uvidime u radnice :)
Dobře, zítra mu to povím :-)
Patrik , 12. dubna 2012
Doufám, že titul ještě uzemete a oslavíte ho s náma v Liberci. Máme takovej sen s klukama, že se na váš pujdem podívat v Lize mistrů.. Tak makejte a splňte nám ho aspoň vy, když tygři ty Pardubky neudělali.. :)
Budeme se snažit.
ferda mravenec, 12. dubna 2012
zdravim, veris ve spravedlnost disciplinarky, ze Kweukeho potrestaji a nebo si myslis, ze pokud jde o Spartu, tak se meri jinym metrem Diky
Neřeším to.
gules, 12. dubna 2012
Miško, verím že to budete vy, ktorý to dotiahnete do majstrovskeho konca :).. držím palce :))
Díky!
Jerachmel, 12. dubna 2012
Chtel bych se zeptat jak to vidite s poharovou Evropou,myslite si ze skoncite druzí nebo třetí..Upřímně,na Spartu nemáte,každý to v sobotu viděl :)
Uvidí se na konci ligy, zda na Spartu máme nebo nemáme.
Mausen, 12. dubna 2012
Zdravím nemyslíte si že o titul se rozhodne až doma s plzní poslední zápas ? Hodně se o tom mluví díky
Je to možné. Momentálně je to vyrovnané.
Lukáš Vácha, 12. dubna 2012
A mě kapesníček pošleš?
Nebreč! :-)
Barney, 12. dubna 2012
čau Míšo, chtěl bych se zeptat jak do týmu zapadá nová posila N´demen? A pak ti dát "radu": nejen mně přijde, že od kritiky, žes nenahrál Rambovi v zápase s Hradcem (mám dojem) nebereš situace tolik na sebe...Jsi výbornej hráč, řes to po SVÝM jako dřív... ;-) Poražte pro nás Baník :-) Ať se daří!!
N'demen zapadl do týmu dobře, děkujeme!
Honza M. , 12. dubna 2012
čau Michale neuvěřitelně si vtrhl do GL a předvádíš triky jako ve vyspělejších ligách nechtěl bys přestoupit třeba do německa ? a s kým v kabině nejlíp vycházíš ?
Díky, se všemi, jsme dobrá parta.
štěpán, 12. dubna 2012
Myslíte si že jste lepší než Ladislav Krejčí ze sparty..?
To určitě ne, on je bombarďák :-)
Slovan4ever, 12. dubna 2012
Ahoj Michale, nedelejte si z te Sparty nic, oni za to nestoji a jejich fanousci uz vubec ne. Drzim pesti do dalsich boju! Vy to zvladnete!
Díky!
Adriana, 12. dubna 2012
Co říkáte na "výkon" se Spartou ?
Pro diváky to byl dobrý zápas.
kimous, 12. dubna 2012
Kdy jste se dozvěděl, že budete na online rozhovoru? Váhal jste nebo jste hned souhlasil?
V úterý, hned jsem souhlasil, je to celkem sranda.
Ducháč, 12. dubna 2012
Breznaníku ze Slovenska tě po zásluze vyrazili, tady jsi se uved tím, že jsi na bezvýznamném turnaji zlomil nohu Krejčímu. Co ještě musíš udělat aby tě někdo vyštípal i odsud ty nulo?
Sám jsi nula!
Czechmate87, 12. dubna 2012
Vysvětlil byste mi tu schizofrenii, která se rozmohla v liberecké kabině? Na jedné straně si stěžujete na přehnaně tvrdou hru Sparty, na straně druhé vaši hráči málem přizabijí Vaclíka (stačí za všechny Gebreselassie (mimochodem ten měl o chvíli později dostat za úmyslnou ruku druhou žlutou kartu)). Zkrátka řečeno, opravdu byste podávali protest ikdybyste vyhráli? Myslím si že ne. Nechtělo by to pro příště o trošku více nadhledu a objektivity? Pokud podáváte protest, tak zmiňte i to co rozhodčí neodpískal ve váš prospěch.
Já si nestěžuji!
Jerry, 12. dubna 2012
Ahoj Brezo, je mozne dostat tvuj podepsany dres? Diky za odpoved!
Je :-)
leniii, 12. dubna 2012
Jsi nejlepsi hrac a kasli na ufnukanci spartansky jiny uz nebudou :D :D a jinak preji hodne stesti at ten titul vyhrajete :)
Díky!
tom44, 12. dubna 2012
Ahoj :) Mám pár tradičních i netradičních dotazů... Velikost tvých bot ?.... Cristiano ronaldo x Lionel Messi ? Tvé současné auto..?... Předem děkuji za odpovědi a přeji hezký den.. :)
Velikost bot 8. C. Ronaldo. Minicooper.
Luisss, 12. dubna 2012
Ahoj Brezo. Výlevy sparťanských jedinců vůbec neber vážně. Jak se změnila atmosféra v kabině po prohraném utkání? Už dlouho jsem nezažil aby Slovan prohrál 1:3 a diváci tleskali hráčům ve stoje. Věřím, že ten titul stejně skončí ve správných rukou. Přeji hodně štěstí!!
Atmosféra je dobrá, už jsme na prohru zapomněli a připravujeme se na Baník.
Standa, 12. dubna 2012
na srandaturnaji jsi zlomil nohu možná největšímu českému talentu současnosti. Kdo dal právo zrovna tobě abys nějak hodnotil a morálně odsuzoval Spartu?
Odsuzuji jen výroky Matějovského a Vaclíka.
Jakub, 12. dubna 2012
Která fotbalová liga je podle Vás nejkvalitnější?
Anglická.
Jakub, 12. dubna 2012
Čtete? A pokud ano, jaká je Vaše oblíbená kniha nebo autor? Díky předem za odpověď.
T. Secret.
Joseole, 12. dubna 2012
Zdar, jen ti chci popřát, aby konec ligy dopadl tak jak si všichni přejem a Plzeň a hlavně Sparta se nám dívali na záda! Hodně zdaru a v šancích klidně střílej, mušku máš dobrou, tak ať doženeš Jirku ještě ;-)
Díky!
Jan Doležal, 12. dubna 2012
Co říkáš na výmluvy sparťanských "fanoušků", kteří hučení na Thea omlouvají tím, že prý hučeli na tebe? Tvrdili to i minule, ale díky TV záznamu se jasně prokázalo, že to byla lež... A co říkáš alibistickým reakcím vedení Sparty, které pořád opakuje, že s rasismem problém nemají?
Jsem přesvědčený o tom, že to bylo na Thea. Vždy, když se křičí huhuhu, tak je to rasistické.
Jakub, 12. dubna 2012
Zdravím! Váš herní styl se mi líbí. Kdo je Vaším fotbalovým vzorem?
Roberto Carlos
Míra Liberec, 12. dubna 2012
Ahoj Brézo. Udělal si dobře, Matějovský je labilní a namachrovaný frajer. Jak to vypadá s Fleišmanem a Karišikem?
Fleišman je zdtrátovaný a Karišik je v pohodě. Díky!
David, 12. dubna 2012
ahoj Brézo... hraješ skvěle ... a to že jsi tvrdý je dobře .. pač si moc na vás netroufnou .. Slovan forever ... díky že jsi tady ...
Jsi první, který mi fandí. Díky! :-)
Prahly, 12. dubna 2012
cauvec myslíš že ste lepší jak sparta? dík za odpoved!
Neřeším Spartu.
Hustoles, 12. dubna 2012
Jsem váš velký obdivovatel. Taky hraju fotbal jako blázen a prošlapávám ostatním holeně. Jste pro mě inspirací. Díky!
Dost vtipné :-)
fanda fotbalu, 12. dubna 2012
Dobrý den. Jsou někteří fotbalisté na kluky? Nebo jste se s tím u nikoho nesetkal a nevíte o nikom? Narážím na chování hráčů po vítězném zápase nebo po gólu. Tam po sobě skáčete jako kdyby jste byly milenci:-) Je to správné?
Asi jsi nikdy fotbal nehrál.
Eric Lakatos, 12. dubna 2012
Dobrý den, jak se teď díváte na svá slova o Vaclíkovi s ohledem na žalování vašeho klubu na Kweukeho, na rozhodčího a také na fňukání Štajnera s Váchou ihned po zápase? Nepřijde vám, že jste porážku neunesli? Kde je ta pohoda, jakou jste navenek prezentovali a říkali, že fotbal hrajete jen pro zábavu?
Já jsem protest nepodal.
Tomáš š ., 12. dubna 2012
caw breza drzim ti palce zaberte poriadne uz sa tesim na plzen tam sa uvidime dufam dik za karticku :DDD
No jasně, uvidíme se! :-)
JardaSlovan, 12. dubna 2012
Ahoj, jsem fanoušek Libere, ale jediný co mi nejde do hlavy proč jsi tak zákeřný?
Komu jsem kdy ublížil kromě Krejčího?
Daniel, 12. dubna 2012
Bude rozhodčí potrestán, který řídil zápas se Sprtou? Kdyby jste měl možnost určit trest pro rozhodčího, jaký by byl?
Neřeším rozhodčí.
adelaide, 12. dubna 2012
Zvažoval byste nabídku od ACS, kdyby přišla? V některém článku se jeden ze členů real. týmu vyjádřil, že by si vás dokázal představit jako záplatu za Ládíka Krejčího. Já však vím, že bychom vám tu udělali peklo! Některé /prasácké/ věci se neodpouštějí.
Adelaide, co je to za jméno? :-)
Láďa Krejčí, 12. dubna 2012
Těšíte se na na další Víkend šampionů? Kterého nadějného hráče tam sejmete tentokrát ?
Tebe, když tam budeš! :-)
munzig, 12. dubna 2012
Kdy příjde čas a Liberec začne nahlas mluvit o tom že bude bojovat o titul? Nikdo se k tomu otevřeně nepřihlásil a to ani když jste byli první. Není to trochu alibismus ?
Co je lepší, vykládat o tom a být druzí, nebo být ticho a mít titul?
MikoMiko, 12. dubna 2012
Karel Poborský se cpe do politiky stejně jako někteří jiní sportovci. Michal Breznaník se také po skončení fotbalové dráhy zapojí do politiky? Nebo je znechucený stejně jako většina lidí?
Já si budu užívat v Revúci :-)
Gooryk, 12. dubna 2012
Dobrý den. Prosím Vás co to máte na ruce za komedii? To jste se inspiroval u Tomáše Řepky? Máte být vzorem pro mládež, ale když uvidí děti pomalované ruce, tak to asi moc dobrý vzor jako prefesionál nebude. Kde jste se inspiroval? V tetovacím salónu ala Tomáš Řepka? Když už bez toho nemůžete být, tak to aspoň neukazujte během hry a dejte si dlouhý rukáv:-)
Tetování jsem měl ještě dříve než Tomáš Řepka.
Jarek , 12. dubna 2012
A nezdá se Vám ubohé vaše brečení formou stížnosti klubu na Kweukeho a rozhodčího. Je jednoznačné že když vyšší hráč vyskočí tak má ruce ve výšce obličeje toho nižšího. Vše bylo zády evidentně nezaviněné. Rozhodčí se také pletl ne obě strany, viz. faul Nezmara před druhým gólem a ruka gebreselasieho, kdy oba už měli žlutou kartu a druhá jim nebyla udělena. Nebylo by lepší uznat že Spatra byla jednoznačně lepší a dále si už nestěžovat?
Já nebrečím.
Tomáš, 12. dubna 2012
Zdravim. Proč férově nepřiznáte že jste zápas se Spartou herně nezvládli a nestěžovat si na nefér hru Sparty, když vy sám jste nedávno Krejčímu zlomil nohu a nikdo si na vás tolik nestěžoval jako vy na pár obyčejných zákroků ze strany Sparty.
Já si nestěžuji.
Canigia, 12. dubna 2012
Jak si vysvětlujete, že vas sparta v bitvě o prvni misto přhrala? Byli jste přemotivovani? Celo sezonu hrajete určitě pohlednějši fotbal než sparta, ale v utkani se to nepotvrdilo! Hlavne jeste zaberte pořad vam verim a hlavne si to zaslouzite urcite vic nez "NOVA" Sparta!!! Hodně štestí
Děkujeme.
slovanfans, 12. dubna 2012
zdravim michale..chci jenom popřat hodně štesti do dalšich boju o titul..a chci se zeptat co si mysliš o liberckych fanušikoch...samozřejmě myslim kotel..dik za odpoved..ps:snad se domluvíme na na tom tvim reprezentačním dresu:))hodne stesti
Kotel je v pohodě, alespoň ten fandí.
Forza Sparta, 12. dubna 2012
Dobrý den, pane Breznaníku. Mám na vás dvě otázky. Takové hovado jste od narození? A plánujete v blízké budoucnosti zase někomu zlomit nohu? Děkuji za odpověď.
Sám jsi hovado a neber si mě do huby.
Majtin, 12. dubna 2012
Zopakujete stejnou fintu s Váchou u tyče při přímém kopu soupeře i do třetice,když vám to teď dvakrát za sebou tak pěkně vyšlo?
Asi ano :-)
miro_, 12. dubna 2012
Zdravím, Chtěl bych se zeptat proč si Matějovského trochu nesjel po těch jeho nožičkách. Celý zápar fauloval a o Kweukem ani nemluvím. Ať se daří. Titul buď vy nebo Plzeň. Sparta hraje hrozný fotbal.
:-)
johnytapia, 12. dubna 2012
Jak vnímáš sparťanské fanoušky ??
Nevím, při zápase je nevnímám.
Luki38, 12. dubna 2012
Kweuke je pro mnohé fotbalové fanoušky arogantní, namyšlený, nedisciplinovaný a hlavně mizerný fotbalista, který spálí spoustu šancí a rozdá spoustu ran protihráčům. Jak ho vnímáte Vy jako hráč? Přeji hodně fotbalových úspěchů Luki
Podle mě je Kweuke pro soupeře velmi nebezpečným hráčem a když má formu, umí dávat góly.
Romanoo, 12. dubna 2012
Dobrý den,jste tak zákeřný i v osobním životě,nebo je to jen módní nenávist ke spartě?(Likvidační fauly,hrubost)
Koho jsem nyní ze Sparty zranil?
Michal Tandler, 12. dubna 2012
Mišo, kromě Vaší nepochybné fotbalové kvality a významného postavení v místní lize (ať již opěvovaného nebo teď i zatracovaného :-)) se úspěšně vyhýbáte sdělením o Vašem soukromí. Zajímalo by mě tedy, co vás baví, jaké máte koníčky. Mnoho úspěchů, ať to běhá, hraje a střílí jako doposud a třeba i mnohem lépe :-D Michal
Koníčků mám opravdu hodně, to by bylo na dlouho. Rád třeba chodím do kina a poslouchám Tupaca :-)
crymore, 12. dubna 2012
My sparťané v čele s Vaclíkeme podle tebe hrajeme na piano a na co pak hrají hráči Liberce, když pak brečíte do novin a ještě si hodláte stěžovat na sudí. Nevím, jaký trest si představuje Liberec za faul na žlutou kartu(od Kweukeho), ale podle mě jste jen nuly, co si to neumí vybojovat na hřišti, a tak hledají všemožné skulinky, jak oslabit tým soupeře přes DK... A nezapomněli jste tam také zmínit zákrok Nezmara, ruku Gebreho, za což měli být 2. žluté. Simulování Rabušice, kosu na Pamiče od Rilkeho v první půli. Co Štajner s Váchou, ti takhle mohou kritizovat rozhodčí hned po zápase? Oni to aspoň mají v genech, protože hráli za Slavii nebo i tebe to táhne ke slávistickému klubu?
Opakuji, že já si nestěžuji a hodnotil jsem pouze výroky Matějovského a Vaclíka po zápase do novin o zákeřnosti.
luti10, 12. dubna 2012
Dobrý den, Michale! Kritizoval jste Sparťany, že brečí jako malé děti a posílal jste je hrát na piano. Co jste v tomto duchu řekl plačícím spoluhráčům Váchovi, Štajnerovi a případně libereckému vedení? Stydíte se za ně? Děkuji za odpověď.
Oni o mně říkali, že jsem zákeřným hráčem. Proto jsem cítil potřebu se k tomu vyjádřit.
KAUDY, 12. dubna 2012
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli jste rád, že Laďa Krejčí se po vašem "nešťastném" zákroku v lednu 2011 o Víkendu šampionů uzdravil a předvádí nyní takové fantastické výkony?
Jasně, jsem rád, že se mu daří a držím mu palce.
Daniel , 12. dubna 2012
V článku píšete , že spartani vám přijdou jak uplakané děti,že škrábance a modřiny jsou součástí bitev, tak proč Liberec po prohře ze Spartou brečí a podáva věci na disciplinární komisy, Jak jste sám řek šrámy k fotbalu patří.Jen ste neunesli prohru nebo proč?
Já si nestěžuji.
kubik, 12. dubna 2012
Ako sa dívaš s odstupom času nato čo si spravil Krejčímu ešte na Fortuna cupe ? Neni ti otupno nastupiť na ihrisko a podať mu ruku ? A to čo si zas predvadzal aj tentokrat na zápase, myslíš že je v poriadku?
Myslím, že je to v pořádku.
lojza, 12. dubna 2012
Vaclík má jít hrát na piano? V tom případě vyřidíš Fleišmanovi at jde hrát šachy?
Fleišman je tu náhodou také a vzkazuje ti, že se nemáš do něj jebat! :-)
Karlos, 12. dubna 2012
Dobrý den, zajímalo by mě, co se stalo v utkání se Spartou? Na hřišti byl úplně jiný Liberec než v zápase s Boleslaví. Jaká je nálada před důležitým zápasem s Baníkem???Děkuji a přeji hezký den
Každý zápas je jiný a obzvláště tak vyhrocené utkání jako první proti druhému.
Džejkob, 12. dubna 2012
Seš ubožak nemysliš ?
Pobavilo mě to. Dík.
nisa , 12. dubna 2012
Jaký mš názor na Matějovskýho? Podle mně už docela neztíha a hlavně v souboji snáma bylo vidět že je pomalej.
Jeho hru neřeším a je mi úplně jedno, jak hrál.
ještěd, 12. dubna 2012
Ste muj nejoblíbeňejší hráč, poťme jsi pro titul Liberec!
Díky
jméno, 12. dubna 2012
Je větší "plačka" Štajner nebo Vácha? Kdo z vašich spoluhráčů umí nejlépe simulovat pád?
Sám jsi plačka!
acsacs, 12. dubna 2012
proč neuznáte porážku a jen bečíte?? :DDD
Nebrečím, byl jsem po zápase se Spartou vítězům pogratulovat.
janka, 12. dubna 2012
Ale, no tak. Čo bolo to bole, nie?
Máš pravdu.
zavert, 12. dubna 2012
Uvedomujete si, ze buceni pri zapase na Sparte, ktere bylo oznaceno za buceni na Gebreho, bylo urceno vyhradne Vam? Chapete ze Vas zakrok na Krejciho v halovem turnaji byl neodpustitelny?
Bučení bylo stoprocentně na Thea a všichni to víme. Nesnaž se mě tu ojebat!
bigcock, 12. dubna 2012
Dobry den, opravdu si myslite ze jste ferovy hrac? Co Vas loket na Matejovskeho, prijde Vam to v poradku?
Co se stalo Matějovskému? Je zraněný? To Fleišman má na pět týdnů zdrátovanou dáseň!
Martin, 12. dubna 2012
Ahoj Michale, jsi skvělý fotbalista, odpustím Ti i všechny úlety, prostě Tě mám rád. Jediné, co mi vadí, je jak jste s klukama plakali do médií po zápase se Spartou. Je pro mě těžké to napsat, ale Sparta si vyhrát zasloužila a mrzí mě, že jsme se zachovali jak nějací uplakánci. Ani zákroky mi nepřipadali přehnané, byl to zápas jara, to se nehraje v rukavičkách, ostatně to potvrdil i svým zákrokem Gebre :-). Věřím, že to bylo v návalu emocí a konečně se zase soustředíme na hru, máme na to!! Nebo co si o tom myslíš? Opravdu se cítíte v kabině ublíženě? Věř, že i přes prohru jsme na vás hrdí, hraje se ještě o spoustu bodů a i když jsme teď dostali facku po horším výkonu (nebo Sparta hrála tak dobře??), věřím v titul.
Kde jsi četl, že jsem po zápase plakal do médií, že mě někdo kopal? Já jsem se jen bránil výrokům Matějovského a Vaclíka.
Tomáš Kratochvíl, 12. dubna 2012
Pane Breznanik, neprijde Vam zvlastni, ze po Vasich vyrocich o tom, ze hraci Sparty jsou uplakanci a stezuji si na tvrdy zapas, vedeni Vaseho tymu podava protest na DK, ktery si stezuje na to same? Predem dekuji za odpoved.
Stěžoval jsem si na Matějovského a na Vaclíka, neboť o mně řekli, že jsem zákeřný hráč. Ostatní ze Sparty jsem nehodnotil. Jinak mám ten dojem, že nikdo ze Sparty po zápase neměl zlomené a vyražené zuby...
Roman, 12. dubna 2012
Zdravím, Míšo, myslíte si, že po sezóně Váš skvělý tým zůstane pohromadě nebo Ludvík Karl tým opět oslabí tak, jako to udělal už několikrát. Děkuji Roman
To je otázka na majitele klubu.
Huntfilihunt, 12. dubna 2012
Dobrý den, jak se vám spí poté, co protihráče pošlete hrubým zákrokem na půl roku na marodku? Neuvažoval jste třeba, že byste požádal DK o své potrestání, když už byl sudí nesmyslně shovívavý?
Neuvažoval jsem na tím.
Majtin, 12. dubna 2012
Přijde Ti Michale normální hrabat se při zápase loktem v rozkroku protihráče? Nejdřív si ho šťouchl pod žebra a pak mu zmasíroval rozkrok. http://www.youtube.com/watch?v=wnfnYtEGX4o (tvůj souboj s M. Matějovským)
Přijde ti normální, že Fleišman má zdrátovanou dáseň a Kweuke nedostal žlutou kartu?
Honza Neušl, 12. dubna 2012
Dobrý den, jsem velkým fanouškem Slovanu a tak bych se chtěl zeptat na otázku, na kterou se ptá určitě každý :) věříte v to, že předženete Spartu? Já si myslím že jako tým jste na to silní dost a že ve chvíli, kdy to příjde, všichni se budou divit a nebudou vědět, jak se to vlastně stalo :) Přeju hodně štěstí :)
Děkujeme. Opakoval bych se, ale v titul věříme.
Jirka, 12. dubna 2012
Zdravim, jaký máte názor na zápas se Spartou? Výkon Liberce nebyl sice nejlepší, ale většině lidí je jasný, že rozhodčí připískával Spartě. Myslíte si, že Liberec vyhraje titul? Zdá se mi, že od toho zápasu co s Sparta s Libercem vyhrála z ní každej dělá nejlepší tým ligy, přitom teď na jaře hrajou nejlepší fotbal právě Liberec, Plzeň a Ml.Boleslav. Já doufám, že letos bude titul tady U Nisy.
K zápasu se Spartou se již vracet nechci. Doufám, že máš pravdu a že titul vyhrajeme.
Michal, 12. dubna 2012
Čau Mišo, ak by si mal vybrať zo zahraničných trénerov niekoho, kto by sa mal stať našim reprezentačným trénerom, kto by to bol? Okrem pána Šilhavého a Vrbu,takisto neberiem za odpoveď ani mená Hipp a Griga :-)
Josého Mourinha
Leonidas, 12. dubna 2012
Škoda že za Spartu už nehraje Tomáš Řepka,náležitě by ti vysvětlil jak se na hřišti chovat a co si k protihráčům dovolit. Vždy jsem měl Slavii za nejubrečenější tým ligy teď jste to vy...bulíčkové z pod Ještědu,tohle neni dotaz tohle je vzkaz pro vás. Sparta Praha Mistr Ligy!!!
:-)
Tomáš, 12. dubna 2012
Ahoj Michale. V lize hrajete opravdu super fotbal, ale věříš, že pokud by jste vyhráli ligu, uspěli i v sítu předkol LM ? Docela se bojím, že by kluky co táhnou kádr(i tebe) prodali a LM by byla fiasko. Zůstal by jsi v případě titulu ?
Nezáleží na mně, kdo tu zůstane a kdo odejde. A já to mám podobné. Nevím, zda přijde nějaká nabídka či v Liberci zůstanu.
tompesik, 12. dubna 2012
Ahoj Michale. Chtěl bych se Tě zeptat, s jakým nejlepším hráčem jsi působil v jednom týmu a proti kterému nejlepšímu jsi kdy hrál. Ať se daří!
Nejlepším spoluhráčem byl Samuel Slovák a nejlepšího protihráče asi nemám. Proti nikomu super slavnému fotbalistovi jsem nehrál.
Aleš Pavlíček, 12. dubna 2012
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jak vidíte vaše šance na titul nebo jestli si myslíte,že se bude rozhodovat až v posledním kole? Díky.
Myslím, že to bude boj až do posledního kola. Nejen se Spartou, ale i s Plzní.
David Valenta, 12. dubna 2012
Dobrý den, rád bych se vás zeptal, zda jste se někdy omluvil Ladislavu Krejčímu za zákeřný faul zezadu na stojnou nohu, kterým jste mu ukočil sezonu na halovém turnaji šampionů.
Máme společného manažera, po kterém jsem mu vkázal, že je mi to líto a mrzí mě, co se stalo.
Bucan, 12. dubna 2012
Cus Breza, nic si nedelej z utkani ze Spartou, hrajte tak jak hrajete a svuj fotbal a ve 30 kole se usměje titul na naše kluky z Ještědu. Spartansky jitrnice to nemůžou získat, akorat by dělali ostudu v LM.Jak ty to vidis v Ostrave??
Na zápas se Spartou už nemyslíme, je to za námi. Myslím, že Baník porazíme.
Tomáš Krákora, 12. dubna 2012
Máte nabídky z jiných klubu?
Nemám
Ivoš z Liberce, 12. dubna 2012
Ahoj Michale.Jsem sice slávista co bydlí v Liberci,ale držím Vám vy kluci liberecký palce ať ten titul uděláte!Rozhodně si ho zasloužíte.Sparta měla jediný záchvěv a zrovna proti vám :-/ Ale hlavu vzhůru.A jen se zeptám: Máš už v hlavě myšlenku co vzkážeš na Letnou až se pochlubíte s pohárem pro Mistra ligy fanouškům na libereckém náměstí??? :-)
Děkuji. doufám, že titul vyhrajeme. Každopádně proto uděláme všechno.
Petr z Prahy, 12. dubna 2012
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, proč se z hrdého a krásný fotbal hrajícího Liberce stal uplakaný a ublížený Liberec, který podává bezpředmětné podněty disciplinární komisy? Zápas se Spartou jsem viděl a tvrdší zákroky byly na obou stranách. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.:-)
Když bych ti vyrazil dva zuby, podal by jsi také stížnost?
Martin Soukup, 12. dubna 2012
Dobrý den, chci se zeptat jak vydíte vaše šance na Titul,myslíte že Spartu ještě předskočíte? Děkuji za odpověď,Přeju hezký den.
Určitě v to věřím, ještě zbývá šest kol do konce a Sparta má jen jeden bod náskok, takže nic není nemožné.
Carlos, 12. dubna 2012
rád bych Vám poslal sadu kapesníčků, dáte mi prosím adresu?
Musím tě poopravit, neděláš rozhovor s Matějovským, ale s Breznaníkem!
Lukas, 12. dubna 2012
Překvapilo tě, jak na vás Sparta vlétla? Přišlo mi, že takhle ostře Matěj a spol. ještě na jaře nehráli...
Dalo se čekat, že to bude dobrý zápas. I když se Spartě v posledních kolech nedařilo, stále je to Sparta.

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud