21. května 2012 • 12:37

Vácha: Sešívané srdce stále mám, ale Liberec jen tak neopustím

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | S partou z pod Ještědu vyfouknul titul letenské Spartě i obhájcům z Plzně. Ve středu zálohy byl jedním z klíčových mužů klubu v modrém. Lukáš Vácha z Liberce odpovídal na dotazy čtenářů iSport.cz.



S blížícím se EURO 2012 nemohly na adresu libereckého Lukáše Váchy nezaznít otázky na možnou reprezentační pozvánku. A když už byla řeč o reprezentaci, muselo padnout i jméno Váchova parťáka z mistrovského Liberce Jiřího Štajnera, kterého kouč českého výběru na turnaj nakonec nevzal.

"Nominace byla moje velké přání. Ale jsem samozřejmě rád, že jsem alespoň v širším kádru," řekl čtenářům Vácha.

To když přišla řeč na Štajnera, volil ráznější tón. "Po svém příchodu do Liberce chtěl, aby se hrály poháry a vrátit se do repre. Měl tam nakročeno. EURO by bylo úspěšný konec jeho reprezentační kariéry. Měl jet."

Vácha zavzpomínal i na své fotbalové začátky ve Slavii. "Určitě každý ví, že ve Slavii jsem vyrostl, stále ji v srdci mám."

Fanoušci severočeského celku se však nemusí strachovat. "Nabídku bych zvažoval, ale muselo by to mít hlavu a patu," řekl o svém možném odchodu z Liberce. "Nerad bych zahodil, co máme v Liberci vybudované."

Nebál se ani dotazů na Lady Arsenal, se kterou se během ligy škádlili přes internet. "Snaží se přinést do fotbalu taky něco jiného," zhodnotil originální komentátorku Vácha. "A přijde mi sympatická," dodal.

Všechny otázky a odpovědi Lukáše Váchy:

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud