16. července 2012 • 17:09

Horvátha krášlily hostesky. Plzeň představila nové dresy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | FOTO | S dobrou náladou, optimismem a vírou v další úspěšnou sezonu. Tak vstupují plzeňští fotbalisté do nového ročníku 2012/2013. Ke zdolávání soupeřů jim mají pomoct také nové sady dresů. Západočeši je na tiskové konferenci představili na tělech sličných hostesek.



Plzeň do nového ročníku vstupuje už ve čtvrtek, kdy se v utkání 2. předkola Evropské ligy utkají s gruzínským týmem Metalurgi Rustavi. Třetí tým Gambrinus ligy na trávník v Tbilisi vyběhne v nové, kompletní černé sadě dresů.

Nové dresy představily na předsezonní tiskové konferenci pohledné hostesky. Asistovali jim kapitán Pavel Horváth, trenér Pavel Vrba, generální manažer klubu Adolf Šádek a čerstvé plzeňské posily Martin Zeman a Lukáš Hejda.

Hostesky v novým dresech Viktorie Plzeň pro sezonu 2012/2013
Video se připravuje ...


Západočeši budou mít k dispozici celkem tři varianty dresů. "Domácí sada vychází výrazně z loňského modelu. Tento speciální dres vytvořený u příležitosti stoletého výročí se setkal s velkým ohlasem u fanoušků, díky úspěchům na evropské scéně se Viktoria právě v těchto barvách zapsala do povědomí široké fotbalové veřejnosti," říká tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár.

"Zásadní změnou je tak především výměna dominantní modré barvy z loňské varianty za letošní červenou, modrý je naopak zcela nový drobný úhlopříčný pruh na přední straně dresu,“ pokračuje Pillár.

Jako venkovní variantu zvolila Viktoria Plzeň bílé dresy s červenými trenkami a stulpnami. "V případě potřeby můžeme u těchto dresů volit také variantu celkové bílé, tzn. bílých dresů, trenek i štulpen," upřesňuje Pillár.

Jestli Plzni nová podoba dresů přinese štěstí, se ukáže už v následujících týdnech. "Kdybychom nepostoupili, tak by to bylo špatné," tuší před startem Evropské ligy Pavel Vrba.

S hosteskami v plzeňských dresech zapózovaly i západočeské posily Lukáš Hejda a Martin Zeman
S hosteskami v plzeňských dresech zapózovaly i západočeské posily Lukáš Hejda a Martin Zeman

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud