30. července 2012 • 15:45

Sparta si stěžuje na sudího Hrubeše. Měl dát Dukle dvě červené

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská Sparta podává oficiální protest proti výkonu rozhodčího Karla Hrubeše v sobotním utkání na Dukle (1:1). „Dopustil se hrubého ovlivnění zápasu v neprospěch Sparty,“ stojí v oficiálním prohlášení, které letenský klub vydal.



Český vicemistr cítí křivdu ve dvou zásadních momentech. V 54. minutě prý měl být vyloučen domácí stoper Tomislav Božič za stažení Josefa Hušbauera. Poněvadž ke kontaktu obou hráčů došlo v pokutovém území, musel by navíc následovat pokutový kop.

Druhého omylu se sudí Karel Hrubeš dopustil v 80. minutě, kdy neudělil Pavlu Haškovi žlutou kartu za ostrý skluz na Andreje Keriče.

Jelikož už Hašek byl napomínán, znamenalo by to pro beka Dukly vyloučení.

„AC Sparta Praha se obrací na Komisi rozhodčích Fotbalové asociace ČR s žádostí o důkladné prošetření přístupu sudího Karla Hrubeše k posuzování sporných situací v neprospěch letenského klubu v průběhu celého utkání,“ apeluje letenský klub na odpovědný orgán, kterému předsedá Dagmar Damková.

Sudí Hrubeš, na jehož výkon si stěžuje pražská Sparta
Sudí Hrubeš, na jehož výkon si stěžuje pražská Sparta

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud