9. srpna 2012 • 17:56

Hříšník Fantiš vyfasoval týdenní plán přípravy, co bude dál se uvidí

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravský záložník Antonín Fantiš, jenž přišel na nedělní trénink po utkání se Slavií pozdě a viditelně po flámu, se bude v nejbližší době připravovat sám. Vedení Baníku jej za trest vyřadilo z A-týmu. Jak dlouho bude hříšník tímto způsobem trestán, není zatím jasné. Ani trenér Radoslav Látal délku trestu neprozradil.



„Dostal týdenní plán přípravy. Co bude následovat, až ten týden uplyne, to se uvidí,“ řekl Látal ve čtvrtek novinářům. Fantiš se k tomu, co přesně se v neděli přihodilo, vyjádřit nechtěl.

Je jasné, že ostravskému trenérovi bude dvacetiletý záložník chybět v pondělním utkání, které Ostrava sehraje v Českých Budějovicích.

„Je faktem, že se jedná o hráče, který dostal v obou úvodních utkáních nové sezony šanci v základní sestavě. Ale to, co se stalo, se řešit muselo. Já rozhodnutí vedení klubu akceptuju a musíme se obejít bez něho. A víc už bych to komentovat nechtěl,“ řekl Látal, jemuž budou dost možná v pondělí scházet kromě Fantiše i další hráči.

„Aktuální situace se zdravotním stavem našich hráčů není dobrá. Nebudu specifikovat, kdo z hráčů má jaké problémy, ale je toho bohužel dost. Snad se to do pondělí nějak spraví,“ pravil trenér Baníku.

Na otázku, zda už bude k dispozici Lukeš, jenž v utkání se Slavií scházel kvůli bolestem v koleni, Látal odvětil: „Trénovat už začal. Jak na tom bude v pondělí, teprve uvidíme.“


Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud