26. srpna 2012 • 13:33

Podaný míří ze Sparty do trápících se Teplic. Ty chtějí i Keriče

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teplice reagují na nepovedený vstup do sezony snahou o zkvalitnění kádru. Dvě posily si žlutomodří vyhlédli ve Spartě, odkud by rádi získali na hostování záložníka Jakuba Podaného a útočníka Andreje Keriče. Informaci o probíhajících jednáních mezi kluby potvrdil portálu iSport.cz člen sparťanského představenstva Jakub Otava.



Dnes dopoledne sledoval na Strahově Andrej Kerič, jak si Jakub Podaný vede v dresu třetiligové rezervy proti Horním Měcholupům (2:0). Příští víkend už možná oba nastoupí za Teplice proti Jablonci.

„Dohoda o hostování Kuby Podaného v Teplicích je před uzavřením. O případném uvolnění Andreje budeme ještě jednat,“ řekl pro iSport.cz Jakub Otava, člen představenstva letenského klubu.

Teplicím start do sezony nevyšel. Po šťastné výhře 1:0 v prvním kole nad Mladou Boleslaví uhrály v následujících čtyřech kolech jen dva body, a tak shánějí posily.

Šestadvacetiletý Kerič už na Stínadlech loni na podzim hostoval, pětadvacetiletý Podaný byl pro změnu na jarní sezonu zapůjčen do Olomouce.

Pro oba však platí, že se do užšího kádru týmu Vítězslava Lavičky zatím neprobojovali.

Kerič například při čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Feyenoordu seděl jen na tribuně, zatímco Podaný do Rotterdamu ani neodcestoval.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud