29. srpna 2012 • 18:06

Potvrzeno! Příbram po odvolaném Vavruškovi povede Marko

Autor: han
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem fotbalistů Příbrami po odvolaném Davidu Vavruškovi bude opravdu Karol Marko. „Na všem jsme se domluvili poměrně rychle, takže to beru jako hotovou věc,“ potvrdil serveru isport.cz šéf klubu Jaroslav Starka chvíli poté, co skončilo jednání s novým koučem.



„Teď se jel ubytovat, ráno si společně sedneme na snídani a podepíšeme smlouvu. Pak ho rovnou představím týmu,“ dodal s tím, že konečný podpis kontraktu je jen formalitou.

Marko se vrací do známého prostředí. Na stadionu U Litavky už působil v sezoně 2009/2010 a skončil tehdy s týmem na 10. místě Gambrinus ligy. Na lavičce nyní střídá Davida Vavrušku, jenž byl překvapivě odvolán ve středu dopoledne.

Osudným se mu stalo vyřazení od třetiligového Králova Dvora (1:2) v domácím poháru a poslední místo v ligové tabulce.

„Davidův odchod mě strašně mrzí, ale nevyhráli jsme dvanáct utkání v řadě, vypadli z poháru, a to už bylo trochu moc. Mužstvo potřebuje nový impuls a dostane ho v podobě nového kouče,“ vysvětlil změnu Jaroslav Starka.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud