Jan Podroužek
17. ledna 2013 • 17:00

Vácha se poprvé prosadil za Spartu. Gól mu písknul Srníček

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sestavě s Ladislavem Krejčím, Leonardem Kweukem, Václavem Kadlecem, Markem Matějovským a Lukášem Váchou se Sparta postavila proti Hadačce z okresního přeboru Plzně-sever. A poslední jmenovaný, který přišel na Letnou minulý týden, se poprvé trefil v rudém dresu.



V rámci projektu Gambrinusu Kopeme za fotbal se na Strahově konal miniturnaj, kde Sparta přivítala týmy okresního přeboru Hadačku a Oplotec.

Právě proti Hadačce se do svého nového zaměstnání uvedl gólem záložník Lukáš Vácha, posila z Liberce. „Je to pro nás lepší příprava, než běhat někde po lese,“ radoval se Vácha, který se podílel na výhře 9:2 nad Hadačkou.

Zápas měl i netradičního sudího v osobě trenéra brankářů Sparty Pavla Srníčka. Zato druhá posila letenského mužstva David Lafata se na trávníku vůbec neobjevil.

„Pro oba soupeře to musel být svátek, zahrát si proti téměř kompletní Spartě,“ povídal trenér třetího týmu Gambrinus ligy Vítězslav Lavička.

Jeho celek přátelský turnaj po vítězství 8:2 nad Oplotcem vyhrál. Oba amatérské kluby se pak v souboji o druhé místo rozešly bez gólů.

Konečná tabulka:

1.    Sparta    6    17:4
2.    Oplotec    1    2:8
3.    Hadačka    1    2:9

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud