22. ledna 2013 • 17:52

Michal Hubník definitivně opouští Olomouc, míří do Jablonce

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Michal Hubník přestoupil z Olomouce do Jablonce. Oba kluby transfer devětadvacetiletého hráče potvrdily na svých webových stránkách. Čtyřnásobný reprezentant by měl v druhém týmu tabulku zacelit mezeru po odchodu kanonýra Davida Lafaty do Sparty Praha.



"Dnes došlo mezi Sigmou a Baumitem k definitivní dohodě o přestupu. Nyní budou následovat jednání o délce nabídnutého kontraktu," stojí na webu Jablonce.

Hubník na podzim odehrál třináct ligových zápasů, střelecky se ale neprosadil. V sezoně 2011/12 hostoval v Legii Varšava, první zahraniční angažmá mu však znepříjemnilo vážné zranění achilovky. V první lize dosud odehrál 173 utkání a vstřelil 37 gólů.

"Michal měl ve smlouvě klauzuli, podle které mohl být v případě zajímavé nabídky pro klub i pro něj uvolněn," uvedl na webu Sigmy sportovní ředitel Zdeněk Psotka.

Jablonec zatím v zimní přípravě získal Brazilce Daniela Silvu Rossiho a ofenzivního Jana Pázlera, kterého si stáhl z hostování v Dukle Praha.

O totéž se pokouší v případě útočníka Mariána Kováře ze Slovácka. Naopak sever Čech opustili Lafata a další ofenzivní opora Jan Kovařík, jenž zamířil do Plzně.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud