6. srpna 2013 • 04:30

Sňozík jde tvrdit muziku do Štěchovic, v Ďolíčku bude fandit!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vršovickou Bohemku má v srdci, ale fotbalově se chystá gólman Radek Sňozík na novou výzvu. Bude chytat v dresu třetiligového nováčka ze Štěchovic. „Je to pro mě ideální řešení, vzhledem k práci i vzdálenosti od domova. Na Bohemku budu chodit fandit,“ usmívá se sedmatřicetiletý Sňozík.



Ve Vršovicích ztratil na jaře pozici jedničky, klub má ale pořád ve svém srdci. Ve Štěchovicích věří, že klubu bude držet palce i fanklub legendárního brankáře.

„Jo, já budu chodit fandit Bohemce a tři tisíce lidí z Ďolíčkuby pak mohly chodit na Štěchovice,“ směje se Sňozík. „Z Prahy to není daleko,“ dodává.

„Je to skvělý gólman, nějaké lidi určitě do Štěchovic natáhne. Třeba první domácí zápas hrajeme s Meteorem, který je farmou Bohemky. Fanoušci Bohemky budou fandit Radkovi a Meteoru zároveň,“ usmívá se sekretář klubu Karel Holešta.

Spokojený je i trenér Jiří Hruška, ten o angažování Sňozíka hodně stál. „Přichází jako jednička. Fotbalově je na tom skvěle, umí nohama, a hodí se i charakterově do kabiny. Zatím byl na jednom utkání s Vyšehradem. Vyhráli jsme 6:2. Gól sice dostal, ale jinak splnil všechno, co jsme čekali,“ chválí kouč.

Radek Sňozík je známý tím, že poslouchá tvrdou muziku. Když tak dobře zapadl do nového mužstva, nedostane jako dárek od nových spoluhráčů možnost starat se o hudební produkci v kabině?

„Jestli z Radka uděláme dýdžeje, to nevím, ale je to dobrý nápad k zamyšlení. Teď mu můžu slíbit jen pozici brankářské jedničky,“ dodává kouč třetiligového nováčka.

Legendární gólman vršovického týmu Bohemians 1905 Radek Sňozík bude na podzim chytat v dresu třetiligového nováčka ze Štěchovic
Legendární gólman vršovického týmu Bohemians 1905 Radek Sňozík bude na podzim chytat v dresu třetiligového nováčka ze Štěchovic

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud