5. srpna 2013 • 21:30

Slavia naštvala Petrouše: Měl jsem sto chutí vlítnout na hřiště

Autor: ČTK, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jarní kouzlo je pryč, fotbalová Slavia se topí v bídě a po prohře s Olomoucí 2:3 je v tabulce na sestup (15.). Kouč Michal Petrouš, jenž v závěru minulé sezony sešívané nastartoval, jen bezmocně kroutí hlavou. „Jeden bod ze tří zápasů, to je ostuda. Chvílemi jsem měl sto chutí vlítnout na hřiště,“ posteskl si v pondělí.



Petrouš jako hráč patřil mezi fotbalisty, kteří odjezdí zápas od první do poslední minuty. Nebál se ostrých soubojů, a i když jeho tým prohrál, na place nechal srdce. Teď jen zíral, jak většinu bitvy s Olomoucí vládli v Edenu Hanáci.

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 8. • 18:00
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
2:3
ONLINE
5. srpna
18:00
SK Sigma Olomouc
SK Sigma Olomouc
Góly

Domácí: 69. Petrák, 88. Kisel

Hosté: 35. Šindelář, 61. Navrátil, 80. Lietava

Sestavy

Domácí: Černý – Nitrianský (66. Škutka), Bortel, Petrák, Čonka – Juhar, Kisel, Gecov, Zmrhal, Koreš (56. Štěpán) – Fenin (46. Škoda)

Hosté: Zlámal – Vidlička, Škerle, Dreksa, Falta – Schulmeister (77. Varadi), Šindelář, Javůrek, Pospíšil (61. Houska), Navrátil – Lietava (83. Doležal)

Náhradníci

Domácí: Rakovan, Dostál, Kolařík, Štěpán, Hurka, Škoda, Škutka

Hosté: Blaha, Vepřek, Koutný, Karaš, Houska, Varadi, Doležal

Karty

Domácí: Juhar, Škoda

Hosté: Schulmeister, Lietava, Škerle (č), Zlámal

Rozhodčí

Příhoda – Filípek, Kříž

Stadion

Eden Arena, Praha - Vršovice

„Můžu být spokojen jen s poslední dvacetiminutovkou, kdy jsme se nadechli k tlaku, zkorigovali výsledek,“ přiznal sportovně. „Výsledek 2:3 je pro nás milosrdný,“ dodal.

Když se záložník Karol Kisel pustil po utkání do chybující defenzivní řady, Petrouš s ním nesouhlasil. „Jsme málo poctiví směrem dozadu, chyba je v bránění celého mužstva,“ prohlásil trenér Slavie. „Utkání bylo o charakteru, o vůli a myslím, že někteří hráči v tom mají rezervy.“

Úspěšný závěr minulé sezony měli jeho svěřenci už dávno vyhnat z hlavy, možná to ale někteří nedokázali. „Jedna věc je, když se daří. Na jaře jsme neměli co ztratit, teď když je trochu tlak, to vypadá, že neběháme. To, že jsme na jaře zvládli čtyři zápasy, neznamená, že to půjde samo,“ prohlásil kriticky.

Řešení je podle kouče Slavie jednoduché, fotbalisté, s nimiž není spokojen, půjdou na kobereček. „Bylo vidět, že někteří hráči to pod tlakem nezvládají a tlak se bude ještě stupňovat. Budu si muset s některými pohovořit,“ dodal.

Děkovačka hráčů Slavie po porážce se Sigmou Olomouc 2:3. Svěšené hlavy, zklamání sešívaných bylo ohromné
Děkovačka hráčů Slavie po porážce se Sigmou Olomouc 2:3. Svěšené hlavy, zklamání sešívaných bylo ohromné

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud