Stanislav Hrabě
10. února 2014 • 20:34

Bakoš s Wágnerem spolu na hrotu. Líbilo se mi to, přiznal Uhrin

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z KYPRU | Sestava se dvěma útočníky, tři vstřelené góly, žádný inkasovaný a spousta ostrých soubojů. To bylo to hlavní, co stálo za povšimnutí během přípravného zápasu Viktorie Plzeň na herním soustředění na Kypru. Český mistr porazil bulharský celek Levski Sofia 3:0.



Trenér plzeňského týmu Dušan Uhrin mladší si proti Sofii otestoval některé nové věci. „Něco jsme si zkusili, představili jsme se v jiném rozestavení než proti Žalgirisu, kdy jsem zvolil složení 4-3-3. Teď jsme to zkusili na dva útočníky, kdy v útoku nastoupili Marek Bakoš a Tomáš Wágner,“ řekl po vítězném přáteláku.

„Jejich práce se mi líbila, byli nebezpeční před brankou soupeře a v poli hráli rovněž dobře. Je to také možná varianta, nicméně si pravděpodobně na začátku jara ponecháme klasický systém, který Plzeň hrála už dříve,“ rozebral rozestavení Uhrin. „Tím však nic nezavrhuju.“

„Máme ještě před sebou nějaké tréninky a na Kypru jeden přípravný zápas, takže se uvidí. Mohu vybírat ze čtyř útočníků,“ dodal nový plzenský kouč k možnostem týmu.

Zatímco útok Viktorie nastřílel soupeři tři góly, obrana nepropustila jediný. „Já bych jako první vyzdvihl, že jsme vzadu udrželi nulu,“ prohlásil pravý obránce Radim Řezník. „Proti Žalgirisu Vilnius (3:3) jsme v prvních patnácti minutách zaspali a dostali hloupé góly,“ doznal pochybení.

„Teď jsme si to vyříkali a je dobře, že jsme udrželi nulu. Navíc nám pomohl rychlý gól,“ našel příčinu vysoké výhry v zápase, který obě strany bolel. „Bylo hodně soubojů, bylo to i trochu zostřené. Ale zvládli jsme to,“ pochvaloval si Řezník.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud