4. března 2014 • 11:41

Novým mluvčím Slavie byl potvrzen komentátor Jiří Vrba

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia potvrdila, že funkci tiskového mluvčího bude vykonávat dosavadní komentátor Jiří Vrba. Do Edenu se vrací po osmi letech a nahradí Soňu Nouzákovou, která na konci března zamíří na mateřskou dovolenou.



„Právě v souvislosti s touto velkou životní změnou, která mě v dohledné době čeká a s tím souvisejícími zdravotními obtížemi, už nemohu být fanouškům i zástupcům médií v takové míře k dispozici, jak si to práce pro takový klub, jakým je Slavia, vyžaduje. Oproti původním předpokladům mně dává miminko stále více najevo, že je pro mě nezbytné značně zvolnit pracovní tempo a nasazení a přesměrovat pozornost ze Slavie na něj,“ uvedla Soňa Nouzáková.

Dodala, že jí návrat slávistického srdcaře nesmírně těší. Jiřího Vrbu popsala jako velkého profesionála, kterého slávistická veřejnost dobře zná. Ve Slavii totiž pracoval už v letech 2002-2006 nejprve jako tiskový mluvčí, poté jako obchodní a marketingový ředitel.

„Během mé první pracovní činnosti pro Slavii se hrálo pravidelně o špičku ligy a evropské poháry, což byla pro všechny slávisty krásná doba. Náš celý tým udělá všechno pro to, aby se tyto časy do Edenu zase vrátily,“ řekl Vrba.

Ještě před několika týdny se v zákulisí českého fotbalu spekulovalo, že by funkci slávistického mluvčího mohl vykonávat vůdce fanoušků Lukáš Vala, přezdívaný jako Strašák.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud