Jan Podroužek
4. dubna 2014 • 22:57

Jsi hovado! Teplický kotel Fenina nevítal s láskou, na protest odešel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zažil nemilosrdné přivítání. Martin Fenin se poprvé po svém příchodu domů posadil na lavičku Teplic. A když hlasatel před zápasem vyvolal jeho jméno, ozvalo se z domácího kotle bučení. Jasné gesto, že tady teď odchovanec rozhodně není vítán. 27letý útočník nakonec do utkání, které Teplice vyhrály nad Příbramí 1:0, vůbec nezasáhl.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 4. • 20:15
FK Teplice
FK Teplice
1:0
ONLINE
4. dubna
20:15
1. FK Příbram
1. FK Příbram
Góly

Domácí: 84. Bratanovič

Hosté:

Sestavy

Domácí: Grigar – Vondrášek, Klimpl, Jablonský, Hošek – Chukwuma (46. Nivaldo), Litsingi, Ramos, Vachoušek (C) (90+2. Takács), Salami (81. Bratanovič) – Jindráček.

Hosté: Hruška (C) – Jugas, Hájovský, Zápotočný, Mišůn – Pilík, Krbeček (86. Kraut), Tarczal, Volešák (82. Slepička), Zeman (71. Danoski) – Řezníček.

Náhradníci

Domácí: Takács, Krob, Nivaldo, Vůch, Bratanovič, Fenin

Hosté: Rondzik, Pleško, Divíšek, Danoski, Stratil, Slepička, Kraut

Karty

Domácí: Litsingi, Vondrášek

Hosté: Zápotočný, Zeman

Rozhodčí

Stadion

Stinadla Stadium

Návštěva

3 929 diváků

Zaznělo to poprvé před zápasem. To bučení. A pak během prvního poločasu. To Sektor E15 začal skandovat: „Fenine! Ty jsi hovado!“ Načež je domácí hlasatel upozornil, aby neuráželi hráče.

„Teď jak jste mi to řekl, tak mě to mrzí, protože mám Feňu rád. Ale něco předtím bylo,“ ví Tomáš Vondrášek, domácí obránce, který si uvědomuje, že Fenin před časem dvakrát Teplice odmítl, což bylo dynamo nevraživosti fanoušků.

Kotel Teplic Martina Fenina na Stínadlech nepřivítal zrovna vřele...
Kotel Teplic Martina Fenina na Stínadlech nepřivítal zrovna vřele...

„Chtěl bych ale fandy poprosit, aby mu odpustili. Každý dělá chyby, věřím ale, že to Martin splatí a že bude Teplicím ještě hodně prospěšný,“ přeje si Vondrášek.

Kotel dokonce opustil v průběhu prvního poločasu stadion na protest proti Feninovi. Pryč byli zhruba deset minut, než se vrátili zpět.

„Diváci na to mají právo, nikdo jim nemůže říkat, co mají dělat a co ne. Martin se s tím musí poprat sám, určitě to taky vnímal. Na druhou stranu diváci by měli respektovat, že je to náš hráč a věřím, že nám časem pomůže,“ doufá trenér Severočechů Zdeněk Ščasný.

Ředitel Slavie Šeterle: Chceme Feninovi ukončit smlouvu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud