25. dubna 2014 • 04:59

Peltovi Galacticos! Jablonec má seznam 12 posil, chce i Hübschmana

Autor: Karel Häring, Jakub Konečný, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sezona ve fotbalové Gambrinus lize se pomalu blíží ke svému závěru, v zákulisí už ale čile probíhají přípravy na příští ročník. V letním přestupovém období se dají čekat velké věci, a to nejen od Sparty či Slavie. Pořádné zemětřesení totiž chystá i Jablonec, jehož majitel Miroslav Pelta má seznam hned 12 posil.



Majitel Jablonce, a zároveň i předseda FAČR, chystá revoluci. Ačkoliv Severočeši si mohou úspěchem v Poháru České pošty zajistit účast v Evropě, v lize jsou momentálně až devátí, a to se vlivnému a ambicioznímu bossovi nelíbí. První krok směrem k nápravě už udělal, v červnu převezme tým trenér Jaroslav Šilhavý.

„Máme seznam, na kterém je dvanáct příchodů a osm odchodů. Některým smlouvy končí, ale nebylo by taktické, abych vám jmenoval v této chvíli a v rozehrané soutěži a ještě vzhledem k naší účasti v semifinále poháru konkrétní jména,“ řekl Sportu Petr Flodrman, sportovní ředitel.

A Pelta políčil na velmi známé tváře. Jednou z nich má být Tomáš Hübschman, defenzivní záložník Šachtaru Doněck, jenž slouží ukrajinskému klubu už desátou sezonu, a mluví se o tom, že uvažuje o návratu.

Mnohonásobný reprezentant už kdysi v Jablonci působil, konkrétně v sezoně 2000/2001, kdy na severu Čech hostoval ze Sparty.

Přehled dalších 11 vyhlédnutých posil Jablonce najdete v pátečním Sportu!

Kotel jabloneckých fanoušků v zápase s Duklou poslal šéfovi FAČR Miroslavu Peltovi jasný vzkaz, co si myslí o počínání fotbalových šéfů v Česku
Kotel jabloneckých fanoušků v zápase s Duklou poslal šéfovi FAČR Miroslavu Peltovi jasný vzkaz, co si myslí o počínání fotbalových šéfů v Česku

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud