Karel Häring
15. června 2014 • 02:16

VIDEO: Argentino, miluju tě, znělo v noci Copacabanou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RIA DE JANEIRA | Že zastaví jednu z hlavních silnic? Nevadí. Že je dávno po půlnoci? No a? Když to argentinští fanoušci rozejdou, stojí to za to. Rio de Janeiro teď patří před nedělním zápasem jejich týmu s Bosnou především jim.



Argentina se chystá na svou premiéru na šampionátu a je jisté, že na slavné Maracaná, kde se dnes utká s Bosnou a Hercegovinou, bude mít velkou převahu. A podle toho, co její fanoušci předvádí v ulicích jednoho z nejhezčích měst na světě, vytvoří fantastickou kulisu.

Když v pátek večer skončil zápas Chile s Austrálií (3:1), bylo v ulicích nejznámějšího brazilského města často slyšet pokřik „Chi Chi Chi le le le“. Ovšem s přibývajícím časem je početně i hlučností překonali Argentinci, kteří se v typických modrobílých dresech srocovali u barů podél slavné pláže Copacabana, jednoho z nejtypičtějších míst Brazílie

VIDEO: Argentino, miluju tě, znělo v noci Copacabanou

Argentinští fanoušci už se chystají na duel s Bosnou, který je na programu v noci z neděle na pondělí
Video se připravuje ...

A intenzivně zpívali své rytmické chorály: „Argentino, je to pocit, který nedokážu zastavit – (olé, olé, olé, olé, ola). Každý den tě miluju víc a víc (olé, olé, olé, ola).“ A takto skákali a zpívali dokola za zvuků bubnů a dalších nástrojů v chumlu, který se postupně rozrostl až tak, že zatarasili i silnici vedoucí podél promenády, takže musela zasáhnout i policie.

Ale k žádným větším problémům na pláži, kde organizátoři vybudovali pro šampionát fanouškovou zónu, nedošlo, ačkoliv ulicemi korzovali fanoušci celé řady týmů. Každopádně páteční večer patřil Argentincům. A pokud v neděli zvítězí, vypukne v Riu na Copacabaně bleděmodrý karneval.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud