25. června 2014 • 15:32

De Rossi se pustil do Balotelliho: Potřebujeme muže, ne samolepky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejzkušenějších italských reprezentantů Daniele De Rossi po vyřazení "Azzurri" z mistrovství světa nepřímo zkritizoval kontroverzního spoluhráče Maria Balotelliho. Jihoevropský tým, který po úterní prohře 0:1 s Uruguayí nepostoupil ze základní skupiny, potřebuje podle záložníka AS Řím skutečné fotbalisty.



MATCH OVERVIEW LEGACY
24. 6. • 18:00
Itálie
Itálie
0:1
ONLINE
24. června
18:00
Uruguay
Uruguay
Góly

Domácí:

Hosté: 81. Godín

Sestavy

Domácí: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Darmian, Verratti (75. Motta), Pirlo, Marchisio, De Sciglio – Immobile (71. Cassano), Balotelli (46. Parolo).

Hosté: Muslera – Cáceres, Giménez, Godín (C), Pereira (63. Stuani) – González, Arévalo, C. Rodríguez (78. Ramírez) – Lodeiro (46. Pereira) – Suárez, Cavani.

Náhradníci

Domácí: Sirigu, Perin, Abate, Paletta, Motta, Candreva, Cerci, Aquilani, De Rossi, Parolo, Cassano, Insigne

Hosté: Muñoz, Silva, Lugano, Fucile, Pereira, Coates, Gargano, Pérez, Ramírez, Hernández, Forlán, Stuani

Karty

Domácí: Balotelli, Marchisio (č), De Sciglio

Hosté: Arévalo, Muslera

Rozhodčí

Marco Rodriguez – Marvin Torrentera, Marcos Quinger (všichni MEX) – Mark W. Geiger (USA)

Stadion

Estadio das Dunas, Natal

"Musíme na to všechno rychle zapomenout. Vlastně tohle beru zpátky: měli bychom si dobře zapamatovat, co se tady pokazilo, a začít znovu s opravdovými muži. Právě ty potřebujeme, ne fotbalové samolepky nebo postavičky, které jsou národnímu týmu k ničemu," prohlásil po zápase s Uruguayí De Rossi.

Byla to narážka na další výstřelek Balotelliho, jenž před startem světového šampionátu na facebooku ukázal sběratelské album samolepek, v němž u italského týmu zaplnil všechny pozice vlastními fotkami.

Třiadvacetiletý útočník AC Milán sice v Brazílii nejprve pomohl gólem k výhře 2:1 nad Anglií, ale poté neproměnil dvě velké šance proti Kostarice (0:1). Sestupnou formu Balotelli potvrdil v klíčovém duelu proti Uruguayi, kdy se neprosadil, ve 23. minutě dostal zbytečnou žlutou kartu a už o poločase byl střídán.

"Určitě tam byly okolnosti, které ovlivnily výsledek, jako například vedro nebo rozhodčí, ale na tyhle věci se nesmíme vymlouvat," podotkl jednatřicetiletý De Rossi, který v závěrečném utkání skupiny D nenastoupil kvůli zranění. Okamžitě po porážce s Uruguayí oznámil rezignaci italský trenér Cesare Prandelli.

Útočník Itálie Mario Balotelli dostal v zápase s Uruguayí žlutou kartu
Útočník Itálie Mario Balotelli dostal v zápase s Uruguayí žlutou kartu

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud