8. července 2014 • 18:04

60000 Neymarů se valí na stadion! Fanoušci poženou Brazílii v maskách

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že bude Brazílii v semifinále mistrovství světa proti Německu chybět klíčový útočný klenot Neymar? Ale kdeže. Na stadionu by totiž mělo být až 60 000 jeho napodobitelů! Fanoušci po zranění své hvězdy rozjeli obrovskou kampaň. Každý si může vytisknout a vystřihnout masku národního miláčka. A Brazilci se do toho pořádně opřeli.



S nápadem přišla PR agentura Pereira & O’Dell, ihned ji ovšem podpořila i brazilská fotbalová federace. Netrvalo dlouho a přidali se fanoušci nejen z Brazílie, ale z celého světa.

Brazilský útočník a hlavní tahoun týmu Neymar totiž bude pro zranění chybět v klíčovém zápase proti Německu. Fanoušci chtějí podpořit nejen jeho, ale především tým. Proto na sobě budou mít masky s Neymarovou podobiznou.

Maska Neymara, kterou si tisknou a nasazují fanoušci v BrazíliiFoto Twitter.com

„Masky by měly podpořit Brazílii a vystrašit Německo!“ hlásají fanoušci na sociálních sítích. Ty také zaplavily fotky lidí s maskou na obličeji. Z kampaně se stalo celonárodní šílenství.

Očekává se, že na stadion by mělo dorazit až 60 000 „Neymarů“. Zda to bude stačit na vítězství proti silnému Německu není jisté, i tak jde o zajímavé zpestření šampionátu.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud