15. června 2008 • 06:05

Potřebujeme každého Čecha!

Autor: Stanislav Vlček
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

NEDĚLE. Je to tu. Rozhodující den, v němž se rozhodne o druhém postupujícím ze skupiny A. Duel mezi Českem a Tureckem přiblížil Stanislav Vlček.



Zdravím čtenáře,

V sobotu večer jsme šli brzo spát, aby se nám ráno dobře vstávalo. Už v devět hodin máme rozcvičení a lehký předzápasový trénink. Poté nás čeká regenerace a odpočinek na pokojích, kde naše myšlenky budou směřovat na důležité klání s Tureckem.

Hodně se spekuluje o tom, že trenér Karel Brückner postaví do základní sestavy dva klasické útočníky Honzu Kollera a Milana Baroše. Já nic takového z tréninku zatím nevyčetl. Myslím, že si kouč všechno promýšlí do poslední chvíle a rozhodne se až na taktickém tréninku před zápasem.

Celý tým si na Turecko věří. Jak už jsem psal ve svém sobotním zápisníku, sice jsme trénovali pokutové kopy, ale všichni pevně věříme, že na ně nedojde. Chceme rozhodnout o postupu do čtvrtfinále v základní hrací době.

Turecko má silný kádr, ale ne neporazitelný. Doufáme proto, že fanoušci za námi budou stát a poženou nás kupředu. Budeme potřebovat každého Čecha na stadionu i u televizních obrazovek!

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud