Michal Petrák
4. června 2012 • 07:14

Češi dnes budou poprvé trénovat v domově mistrů. I s Rosickým?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO PŘÍMO Z WROCLAWI – Ačkoli na to stadionek mezi paneláky nevypadá, byl ještě loni na podzim domovem polských mistrů. Slask Wroclaw už mezitím přesídlil na nový Městský stadion a ze zisku titulu se radoval až na něm, ovšem na zdi Stadionu Oporowska visí obří plakát děkující fanouškům za podporu v mistrovské sezoně. A Češi by uvítali, kdyby vítězný duch tohoto místa nakazil i je.



  V pondělí dopoledne tým Michala Bílka poprvé vyběhne na jeho perfektně střižený trávník a poprvé by s ním měl naplno pracovat i jeho kapitán Tomáš Rosický. „Už je v pořádku, v pondělí by měl začít trénovat naplno,“ potvrdil po generálce s Maďarskem v Praze český reprezentační trenér.

Otevřený trénink, který začíná dnes dopoledne, by měl mít solidní diváckou kulisu, čeká se až čtyři tisíce diváků. Uvidí Wroclawští v akci i záložníka Arsenalu, jenž se během přípravy před EURO potýkal se zraněným lýtkovým svalem?

Pro Čechy by to znamenalo, že by Rosický mohl stihnout úvodní utkání mistrovství Evropy proti Rusku. A prohraná generálka ukázala, že kapitána potřebují jako sůl...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud